Канте

Канте преподписа с Челси за срок от пет години

Полузащитникът на Челси Н’Голо Канте подписа нов контракт с клуба. Договорът ще го остави на „Стамфорд Бридж“ за още пет сезона.

Канте дойде в Челси от Лестър през 2016-а. Още на следващия сезон той записа взе титлата, а после спечели и ФА Къп със сините. Футболистът има 81 мача във Висшата лига за клуба, като е вкарал и три гола. През лятото халфът стана и световен шампион с Франция.

Канте: Последните две години бяха чудесни

„Щастлив съм, че удължавам престоя си в Челси. Последните две години бяха чудесни, надявам се да предстоят още такива“, заяви французинът.

„Откакто съм в отбора, станах по-добър играч, справих се с доста предизвикателствата и спечелих някои отличия, за които не съм и мечтал. Харесвам града, клуба и съм щастлив, че ще продължа да нося екипа на Челси“, завърши той.

„Когато го привлякохме, ние знаехме, че взимаме специален играч. Но той продължава да ни впечатлява с отдадеността си. И с това, че е неуморим. Извън терена е скромен и прекрасен човек. И то въпреки че е световен шампион“, каза директорът на Челси Марина Грановская.

- реклама -