Кание Уест и Парис Хилтън в надпревара за поста на Тръмп

Кание Уест вярва, че Бог му е казал да се кандидатира за президент, разкрива рапърът в интервю, в което твърди, че вече не подкрепя Доналд Тръмп и изразява съмнение относно способността на демократа Джо Байдън да обедини черните избиратели.

В обстоен телефонен разговор със списание „Форбс“ звездата милиардер признава, че е пропуснал крайния срок да бъде на бюлетината в множество щати, но казва, че ще вземе окончателно решение за кандидатурата си в рамките на 30 дни.

„Говорим за това от години“, каза Уест за президентските си амбиции, имайки предвид двама основни привърженици, съпругата си Ким Кардашян-Уест и технологичния предприемач Илон Мъск.

По-малко от четири месеца преди изборите през ноември Уест шокира обществеността в събота, когато обяви в Туитър, че ще предизвика Тръмп.

Той не предлага практически никакви решения в кампанията си. Но хип-хоп звездата, появил се с червена шапка с надпис „Направете Америка велика отново“ на среща в Овалния кабинет през 2018 г. с Тръмп, каза, че вече не подкрепя президента.

43-годишният Уест обаче до голяма степен избягва да критикува Тръмп, с изключение на неговия отговор на протестите срещу расовата несправедливост.

Парис Хилтън – президент, Риана – вицепрезидент?

Само няколко дни след като американският рапър Кание Уест обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ в своя акаунт в Туитър, американската модна завоевателка Парис Хилтън също заяви, че влиза в президентската надпревара в САЩ.

А дали това е истина?

39-годишната Парис Хилтън публикува видео в профила си в Инстаграм, в което тя е интервюирана, докато носи риза, на която пише „Парис – президент“, заявявайки, че ще избере Риана за свой вицепрезидент.

„Риана – тя е красива и талантлива. Мисля, че ще бъде страхотен вицепрезидент“, казва Хилтън във видеото.

Тя също обещава в него да боядиса Белия дом в розово, защото „бялото е просто твърде скучно“.

Хилтън публикува също своя снимка пред Белия дом – фотошоп в розово – с няколко хештага като #Parisforpresident и #MakeAmericaHotAgain. („Парис пезидент“ и „Да нажежим Америка отново“).

Не е ясно дали Уест и Хилтън сериозно се опитват да се кандидатират за президенти четири месеца преди изборите на 3 ноември и дали са подали някаква официална документация.

Крайният срок за добавяне на независими кандидати в списъка все още не е минал в много щати.

- реклама -