Ким Кание бебе момче сурогана майка

Кание подарил на Ким Кардашиян 5 чисто нови Майбах-а за Коледа

На фона на слуховете за предстоящ развод между Ким Кардашиян и Кание Уест, двамата съпрузи са си разменили ултра скъпи подаръци за Коледа. Това съобщи американския сайт TMZ, като се позовава на близки до звездното семейство.

Рапърът е подарил на съпругата си не един, не два, а цели пет чисто нови Майбах-а модел 2021.

Базовата цена на всеки от тях е около 200 хиляди долара или иначе казано, Кание се е изръсил около 1 млн. долара за коледния подарък на Ким.

Тя не е останала по-назад и е похарчила приблизително същата сума, за да зарадва мъжа си. Кание преживя тежка година, в която няколко пъти унижи публично Ким и семейството й с различни коментари, а накрая изхвърли статуетката си „Грами“ в тоалетната чиния и се облекчи върху нея.

Кардашиян е подарила на съпруга си няколко картини от любимия му художник Джеймс Туръл, чиято необикновена естетика е вдъхновила както дома на семейството в Ел Ей, така и прочутите неделни служби на Кание Уест.

Съпрузите са прекарали заедно Коледа, в компанията на четирите си деца. В същото време те полагали усилия да съхранят брака си и да не показват проблемите си пред своите невръстни наследници.

Двойката в момента посещава и брачен консултант, но въпросът за развод все още е на дневен ред.

- реклама -