Каракачанов Нотев

Кандидати за президент и вицепрезидент на Обединени патриоти – НФСБ, Атака и ВМРО

Кандидат за президент

Красимир Каракачанов

Красимир Каракачанов
Красимир Каракачанов е на 51 години. Завършил е Софийския университет „Св. Климент Охридски“ със специалност история. Женен е, с едно дете. Политическата му дейност е свързана с възродената през 1990 г. Вътрешна македонска революционна организация – Съюз на македонските дружества (ВМРО – СМД).

 

Той е народен представител в 38-то Народно събрание. През този период той е член на Комисията по национална сигурност. Депутат и в 40-то и 43-то Народно събрание.

Каракачанов е регистриран като агент от Шесто управление на ДС през 1989 г. с псевдоним „Иван“. След разкритието Каракачанов заявява, че е бил причислен към Трети отдел, който се е занимавал с Македонския въпрос и че и сега може да се подпише под становищата, които е писал тогава

През 2011 година се кандидатира за президент на страната. Кандидат за негов вицепрезидент е председателят на МЕНСА-България Даниела Симиджиева.

Кандидат за вицепрезидентЯвор Нотев

Явор Нотев

Явор Нотев е на 59 годин, от София. Завършва право в СУ „Св. Климент Охридски“.

Пет години работи като следовател в отдела за разследване на тежки аварии и катастрофи. От 1988 година е адвокат от Софийската колегия и работи по наказателни дела. Депутат от АТАКА в 41-вото, 42-то. Зам.-председател на 43-то Народно събрание, зам.-председател на Комисията по правни въпроси и първи ротационен председател на подкомисията за контрол на СРС-та.

Кандидат за кмет на гр. София през 2015 г.,

- реклама -