Оливер Кан

Кан: Байерн не може да си позволи Холанд

Изпълнителният директор на Байерн Оливер Кан заяви, че привличането на Ерлинг Холанд е немислимо. Думите му бяха казани пред предаването Doppelpass на Sport1.

„Да, разбира се, че сме мислили за него. Иначе нямаше да си вършим добре работата. Норвежецът е отличен футболист. Но заплатата му, цената му – те са много далеч от това, което си представяме. Това са финансови измерения отвъд нашето въображение“, заяви Кан. 21-годишният Холанд е свързвам все по-често с Манчестър Сити. Той може да напусне срещу 85 млн. евро Борусия Дортмунд през лятото.

Оливер Кан говори и за евентуален трансфер на Роберт Левандовски в Барселона. „Той има договор с Байерн. И за този, и за следващия сезон. Ние искаме той да остане максимално дълго. Преговаряме, но има много детайли, които трябва да бъдат уточнение. Това отнема време“, обясни босът на баварците.

Кан обаче обяви, че е по-уверен в оставането на Томас Мюлер и Мануел Нойер. „И с двамата разговорите вървят лесно и гладко. Мисля, че в съвсем кратък срок ще можем да обявим добри вести“, завърши той.

- реклама -