Камерън султан Казахстан харем

Камерън с неустоима оферта: да стане султан с харем в Казахстан

Бившият премиер на Великобритания няма да остане гладен

Макар да се оттегли от премиерския пост съвсем скоро, Дейвид Камерън вече получава нови предложения за високопоставени постове.

Последното идва от Казахстан, където Мюсюлманският съюз и Мюсюлманският комитет за човешки права в Централна Азия предлага на бившия британски премиер да стане съветник на председателя на Съюза Мурат Телибеков, пише изданието „Дейли Мейл“.Камерън султан Казахстан

Неустоимо предложение за работа

Камерън обаче няма да бъде обикновен чиновник. За да привлекат вниманието на завършилия Итън и Оксфорд политик, двете организации му правят трудно за пренебрегване предложение. Камерън Казахстан султан

Камерън ще получи не само заплата от 3 млн. паунда месечно, но и титлата султан. Към нея се прибавя и харем от красиви момичета. Това пише казахстанската агенция TengriNews, която твърди, че е запозната с чернова на предложението. И за да бъде офертата пълна, освен султанската титла, дамска компания и достойна заплата, Камерън ще се радва и на напълно безплатна карта за целия градски транспорт в Казахстан.

Чернова на договора предлага месечна заплата от 3 млн. паунда. Той също ще получи и титлата казахстански султан… И харем от най-красивите момичета ще бъде на негово разположение, заедно с безплатна карта за градския транспорт“, се казва в писмото, което вече е изпратено до офиса на бившия стопанин на „Даунинг стрийт“ 10.

Някои неудобства, свързани с работата

И макар предложението да звучи като мечтаната работа, то идва с едно задължително условие. Бившият премиер трябва да се обреже, за да може да заеме поста. „Камерън ще трябва да се подложи на обрязване и да получи основни познания за казахстанския език, за да приеме работата“, допълват от Мюсюлманския съюз.

Ние смятаме вашия продължителен политически опит за предимство, което да бъде използвано в полза на дългия и траен мир в Централна Азия“, се казва още в текста. Той също така посочва и „успеха“ на друг бивш британски премиер – Тони Блеър, като високоплатен консултант в страната. След мандата си като министър-председател Блеър стана съветник на казахстанския президент Нурсултан Назарбаев.

Подобно сътрудничество ще помогне за засилване на икономическите и политическите връзки между нашите държави“, казват още в писмото.

Политикът присмехулник

Председателят на Съюза  – Телибеков, е известен с това, че често използва хумор, за да осмива управленския елит в Казахстан. Офертата до Камерън не е и първото му необичайно предложение. Негова е идеята подкупите в страната да бъдат обявени за законни, тъй като „те така или иначе не могат да бъдат победени“, както и предложението за въвеждане на данък „секс“.

Камерън Казахстан султан

Телибеков също така предложи и създаване на закон за таван на възрастта за президент – щом държавният глава стане на 80 години да бъде свалян от власт. Това е пореден опит за критика към Назарбаев, който в момента е на 76 години и е на власт от 1989 г.

Предложението му към Камерън идва, след като Назарбаев по-рано изпрати телеграма до бившия лидер на консерваторите. В нея той изразява признателността си към него.

- реклама -