British singer Robbie Williams, left, performs with Russian soprano Aida Garifullina before the group A match between Russia and Saudi Arabia which opens the 2018 soccer World Cup at the Luzhniki stadium in Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)

Към кого беше насочен средният пръст на Роби Уилямс (ВИДЕО)

Скандалният певец не изневери на имиджа си и отново провокира публиката с неприличен жест по време на откриването на Световното първенство по футбол в Русия.

Пред 80 000 фенове и милиони пред телевизионните екрани Уилямс показа среден пръст, като в този момент той вероятно се обръща към критиците си, които го обвиняха, че се е продал на „диктатора Путин“. Във видеото се вижда как Уилямс се приближава към камерата и произнася на английски: „Направих го безплатно“.

https://www.youtube.com/watch?v=kOMxwvC5kA4

 

Американската телевизионна компания Fox се извини на своите зрители за неприличния жест, показан от британския изпълнител Роби Уилямс по време на вчерашното откриване на Световното първенство в Русия.

Предполага се, че певецът е отправил този жест в отговор на британски политици, обявили, че Роби е „продал душата си на един диктатор“, като се е съгласил да пее в Русия.

„Тъй като събитието бе предавано директно, не знаехме, че подобно нещо ще се случи по време на изпълнението на Роби Уилямс. Поднасяме извиненията си“, се казва в съобщението на Fox.

- реклама -