Калоян Методиев

Калоян Методиев: Партията на Слави Трифонов и ДПС заложиха бомба в изборния процес

„Радев не е направил обединение срещу ГЕРБ, просто е събрал едни хора – в кабинета му има и хора включително от ГЕРБ. Дуо от „Трио“-то написа декларация срещу Радев по темата – това е недоволство от кръгове, които доскоро го подкрепяха“.

Така бившият началник на кабинета на президента  Радев – Калоян Методиев, коментира състава на новия служебен кабинет по БНТ.

Според него „катранът в кацата с мед вече го има – това са хората на Божков“.

Методиев е категоричен, че партията на Слави Трифонов и ДПС са заложили бомба в изборния процес – хаос при гласуването в секциите в чужбина.

„Надявам се задачата на този служебен кабинет да не е да лови риба в мътна вода, като провали изборния процес и влезем в спирала от избори. Новите изборни правила са пакост, в тях има хаос. Бяха направени през нощта и с неясни договорки. 45-тото НС беше витрина, циркът вътре показа кой с какво разполага в чист вид“, подчерта политологът.

По негова оценка Партията ИТН е показала, че може да продуцира единствено хейт. „Ако не критикуваме поведението на ИТН, ще създадем чудовище“, опасява се Методиев.

За него ревизионната комисия на Мая Манолова е била най-пародийната, а ГЕРБ съветва да се смирят.

„Докато не се смени Борисов не можем да говорим за промяна – почти не може да има ГЕРБ без Борисов. Имаше НДСВ без Царя, но се провали“, смята Методиев.

Според него завръщането на Жан Виденов в политиката няма да откъсне гласове от БСП.

„25 години мълча, фалира му университета и се върна“, обобщи той.

- реклама -