хороскоп

Какво ви чака този месец? Вижте хороскопа си за декември

Хороскопът за този месец ще бъде голям за всички знаци. Добрата новина е, че астрологичният календар за декември 2019 г. има много благоприятни транзити, така че можете да планирате своя напредък и много добри неща, които ще дойдат във всички области на живота.

Какви астрологични транзити ще се случат през декември 2019?

На 12 декември има пълнолуние в Близнаци, което ще съживи двойствеността в живота ви (баланс между работа / живот, несъвместимост в отношенията и т.н.) и ще се надяваме да приключите с онова, което търсите.

Венера влиза във Водолей на 20 декември, което води до нетрадиционни решения на проблеми и привличане между противоположни сили.

26 декември също ще има своето годишно слънчево затъмнение в Юпитер, което означава изобилие и късмет. Плюс това, новолуние в Козирог ще ви накара да поемете отговорност за живота си и да създадете точно това, което искате.

Имайки предвид всичко това, всички знаци трябва да бъдат смели този месец. Стремете се към повече и разберете, че да чуете „не“ не означава личен провал.

Овен

По природа хората са социални създания. И докато ние сме различни по начина по който комуникираме и с кого го правим, всички ние имаме нужда от социализация. Затова този месец овните трябва да избягват да се затварят в себе си и да се откъсват от социалната си среда. Ако следвате този съвет, през декември ще се свържете с нови хора и ще осъзнаете колко добре се чувствате в ролята на комуникатор. Дори в живота ви може да срещнете някой специален човек, който ще ви вдъхнови да бъдете по-добри и състрадателни към останалите хора.

Телец

Този месец трябва да практикувате търпение. Имате големи идеи, но може да откриете, че реализиацията на част от тях е по-трудна от очакваното. Ако това ви подейства разочароващо, тогава се съберете и си поставете по-реалистични планове и цели. Това не означава, че не се справяте, а че просто надхвърляте възможностите си.

Близнаци

Спрете да се ангажирате с неща, които не са важни или ви карат да се чувствате зле. Това е капан, в който попадаме всички. Затова медитирайте и ловко жонглирайте между важните ангажименти и онова, което обичате да правите и ви е приятно. Практикувайте смелост. Вие сте достатъчно силни, за да се грижите за себе си.

Рак

Празничният сезон винаги е време за вас и вашето домакинство да блеснат. Уютните срещи, качественото време и подаръците превръщат декември в любимото за Раците време от годината. Така че се наслаждавайте му се! Просто не забравяйте да не претоварвате себе си и да не превръщате празничното щастие на другите във ваша работа. Не всичко е във вашите ръце. Нека хората да се покажат и да помагат.

Лъв

Нещата, които си струва да направите, отнемат време. Вместо да се откажете, опитайте да си направите почивка или да намерите нов начин за постигане на целите. Тази година тества вашата решимост и силата на волята ви по много начини. Този декември нещата ще се променят към по-добро. Но само ако продължавате напред. Упоритостта и търпението могат да ви се сторят скучни в момента, но те са в основата всички велики неща и постижения.

Дева

Декември е период, в който всички ние функционираме малко извън зоните ни на комфорт. И във вашия случай това означава липса на контрол. Стегнете се, отидете в природата, обмислете целите и посоките си и постигнете емоционална стабилност. Направете си равносметка кога се нуждаете от почивка и кога трябва да се организирате и да бъдете активни. Скоро ще получите печалба.

Везни

Празниците и това време на годината са склонни да увеличат нашите несигурности. Един от начините това да се случи е масовото потребление. Новите дрехи и аксесоари няма да ви направят по-щастливи – те просто означават, че имате повече неща (и по-малко пари). Същото като загуба на десет килограма – няма да сте по-добър човек, просто ще тежите малко по-малко. Това е всичко, което трябва да помните докато вървите из моловете…

Скорпион

Ценете настоящите моменти колкото е възможно повече. Лесно е да се съсредоточите върху бъдещето или върху всички неща, които искате да направите, след като имате време или пари. Но настоящето е всичко, което имате. Потопете се в моментите, които ви карат да се чувствате живи и оставете бъдещето си да се бори с каквото и да се случи.

Стрелец

Колко пъти си казвате „Ще се радвам, щом постигна целта Х“, само за я да постигнте и да откриете, че се чувствате точно така, както когато започнахте? Промяната на тази линия на мислене е единственият начин да се насладите истински на живота и да можете да се наслаждавате на постижението заради себе си, а не от това, което представлява то за вас.

Козирог

Свободното време за вас може да бъде трудно умствено упражнение. Това не се счита за почивка, ако сте се сдобили с дебел слой вина, който ви преследва в моментите на почивка, като гледане на филми, прекарване на деня с приятели и т.н. Този месец си позволете да се отдадете напълно на забавления – с ум, тяло и дух. Вашият списък със задачи няма да отиде никъде.

Водолей

Този месец вашите желания са мощни. Но, какво и как ще получите е малко спорно. Мислете положително за това, което искате да привлечете спрямо онова, което не искате. Така можете да изместите достатъчно собственото си възприятие, за да получите това, което искате. Този декември накарайте планетарната подредба да работи за вас и се протегнете към луната.

Риби

Странно е как прекарването на време с хората, които обичаме, може да доведе срама до повърхността на нашето ежедневие. Но, ето го. И ако не сте внимателни, това може в крайна сметка да обхване живота ви много отвъд семейните вечери. Не забравяйте, че вашата стойност не се определя от вашите очаквания или от другите.

- реклама -