Какво трябва да направим до Нова година, за да сме щастливи през 2018-а

Какво трябва да направим до Нова година, за да сме щастливи през 2018-а

Обикновено се готвим за промени през Новата година и я посрещаме с надежда да ни донесе повече успехи, както и да бъде по-добра от предишната. Има хора, които вярват, че трябва да се направят важни неща, преди настъпването й, за да си осигурят със сигурност щастие. Ето техните съвети:

Поставете си нова цел

Няма нищо невъзможно, важното е да го пожелаете и да започнете да работите за изпълнението му. За да сте по-сигурни в себе си, всеки ден по едно и също време изговаряйте на глас желанието си. Така и Вселената ще Ви помогне.

Избавете се от излишното

Под излишно се разбира да се изхвърлят излишните вещи: прашни книги, стари предмети, дрехи, които не са обличани и веднъж през последната година, захабена посуда и други. В същото време е важно да се отървем от излишните хора, връзки и зависимости. Със сигурност пазите „приятелство“, което ужасно ви тежи. Това е внушителен багаж, невидим за очите, но пречещ за постигането на щастие и успех. За да тръгнете напред, непременно бутнете моста между вас и тях, а после хвърлете оковите в реката.

Върнете парите, които дължите, и си съберете вересиите

Не става въпрос за „разсроченото плащане“, което сте договорили. А за онези, които сте обещали да върнете бързо. В същото време можете да подсетите и хората, които ви дължат, да изчистят сметките. Върнете всичко чуждо, дори и книгите от библиотеката.

- реклама -