Какво си казаха Мелания и Путин на срещата на Г-20 (ВИДЕО, СНИМКИ)

Между нашия президент Владимир Путин и първата дама на САЩ Мелания Тръмп възникна определена симпатия, каза говорителят на Кремъл Дмитрий Песков по тв „Россия 1“, цитиран от британският The Sun руските медии.

Прессекретарят на руския държавен глава коментира състоялия се в германския град Хамбург в края на миналата седмица форум на лидерите на 20-те най-развити икономики в света.

Песков повтори, че стопанинът на Кремъл е останал доволен от разговорите с американския си колега Доналд Тръмп.

„Нашият президент имаше възможността да разговоря и с първата дама на САЩ. Състоя се лек обмен на мнение и ми се струва, че имаше определяна симпатия в това общуване“, допълни Песков.

„Господин Путин и госпожа Тръмп обсъдиха важни теми като равнопоставеността на жените и ролята на дамите в икономиката, посочи още говорителят на Кремъл.

Руските медии пуснаха и това видео на което се вижда как си говорят задушевно Путин и Мелания.

https://www.youtube.com/watch?v=zn57fyXiblI

 

Мелания Тръмп се оказа дама на Владимир Путин, по време на официалната вечеря на страните от Г-20. Репортери и фотографи не изпускаха от поглед разговора между американската първа дама и руския президент. А срещата им очевидно протече доста по-добре, от тази между двамата световни лидери.

Организаторите заложиха на доста хитър ход, оставяйки първата дама на Америка да омае руския лидер. А междувременно съпругът й бе „неутрализиран“ в другия край на масата, настанен удобно до Хулиана Авада — съпруга на президента на Аржентина.

Определено медиите обърнаха по-голямо внимание на разговорите на Путин и Тръмп, отколкото на руския президент с американския му колега.

- реклама -