Дженифър Анистън

Какво щеше да работи Дженифър Анистън ако не беше актриса?

Всеки има възходи и падения в работата си, дори ако ежедневната му работа е да забавлява милиони хора на екран и името му е Дженифър Анистън.

Тази, която изигра Рейчъл Грийн в „Приятели“, наскоро призна в интервю за SmartLess, че преди няколко години сериозно е обмислила да се пенсионира, да напусне актьорството и да се отдаде изцяло на друго призвание, за което не сме и подозирали.

Бившата съпруга на Брад Пит призна, че причината, накарала я да постави под въпрос бъдещето си в шоубизнеса, била участието ѝ в тежък проект, за чиято реализация не е имало никаква подготовка.

Ролята й я изтощила до краен предел – нещо, което надхвърля нейната отдаденост.

Това бе един от онези продукции, с които се сблъскваш в началото на своята кариера и си казваш, че никога повече не би се съгласил на нещо подобно… Когато най-после приключихме със снимките му, се почувствах така, сякаш току-що бяха изцедили живота от мен. Тогава си дадох сметка, че филмите вече не са онова, което ме интересува най-много„, призна Анистън.

„Дойде момент, в който си помислих, наистина ли се интересувам от актьорско майсторство? Ако се бях отказала, сигурно щях да се посветя на интериорния дизайн. Обичам го, това е нещо, което ме прави истински щастлива ”.

Дженифър Анистън

И може да очаква неизбежен успех в професията, защото кой не би искал Дженифър Анистън да украси дома му?

За щастие обаче тогава са ѝ предложили ролята на Алекс Лийви в сериала на Apple TV+ „The Morning Show“, за която спечели наградата на Гилдията на филмовите актьори, а също така бе номинирана за „Еми“ и „Златен глобус“. Именно тя задържа Джен пред камера.

Анистън разкри и кой е любимият й екранен партньор за 30-те години кариера.

„Винаги съм обичала да снимам с Адам Сандлър, много е забавно и се познаваме от 19 години.“

Дженифър Анистън

А кои са фаворитите ѝ сред изиграните до момента персонажи?

Въпреки че почитателите ѝ са на мнение, че най-доброто ѝ превъплъщение досега е това в журналистката, бореща се да запази мястото си на водеща в популярен сутрешен блок на американската телевизия, след като нейния колега и ко-водещ от 15 години бива уволнен заради обвинения в сексуално посегателство, тя каза, че любимият ѝ образ завинаги ще остане този на Рейчъл Грийн от комедийния сериал „Приятели“.

На второ място Дженифър постави Катрин Палмър от лентата, излязла през 2011 г., „Жена назаем“, в която си партнира с Адам Сандлър, с когото 8 г. по-късно отново се появиха на екран заедно в продукцията на Netflix „Мистериозно убийство“.

 

- реклама -