Дакота Джонсън

Какво се случва с усмивката на Дакота Джонсън?

Дакота Джонсън безспорно притежава една от най-пленителните усмивки в Холивуд. А, още по-голяма индивидуалност й придаваше малкото разстояние между предните зъби, което я правеше още по-чаровна.

Звездата от поредицата „Петдесет нюанса сиво“ обаче вече няма този малък „дефект“ и някои от феновете й са доста разочаровани от този факт.

Оказва се, че самата Дакота също страда от промяната, която по думите й се случила напълно естествено.

„От 13 годишна носех скрити перманентни шини в задната част на зъбите. Напоследък обаче имах силни болки във врата и моя ортодонт прецени, че е време да ги махнем за да се разшири челюстта ми. Знаете, че когато растем черепа ни също се уголемява. И това наистина ми помогна. Но, за съжаление зъбите ми се събраха и моят малък чар изчезна“, сподели актрисата в шоуто на Джими Фелън.

Дакота Джонсън обясни още, че в момента се опитва да свикне с новото положение на зъбите си. „Много ми е мъчно, че вече го няма разстоянието и си страдам по него. Сега трябва да се науча да преодолявам напълно нови неща за мен, като това храната да се пъха между зъбите ми. Преди просто си минаваше през тях“, разказа през смях звездата.

- реклама -