Какво се случва днес с Оля от култовия руски сериал „Бригада“?

Екатерина Гусева е родена в Москва. Родителите й, особено майка й, били доста строги. Те видели, че дъщеря им има потенциал към спорта, както и творчески заложби.

Затова още когато била на 4 години, те започнали да й избират занятие. Първо я записали на спортна гимнастика, след това – на фигурно пързаляне и танци. С трупата бъдещата звезда пътувала по цялата страна и дори веднъж се появила на сцената на Болшой театър. Но не успяла да се запали по танците.

В големите класове се включила в училищната театрална трупа, като веднага била забелязана на сцената. По това време обаче майка й настоявала малката Катя да получи солидно образование и я пращала на уроци, за да се подготви за Московския биотехнологичен институт.

Но след завършването си младата жена поела по друг път

Тя била категорична, че ще постъпи на курс по театрално майсторство. Така девойката успяла не само да разгърне своя творчески потенциал, но и да се отърси от опеката на родителите си. Обожанието към нея не стихвало и младежите се надпреварвали да я накарат да им обърне внимание. Тя пък въртяла на малкия си пръст ухажорите и дори сега признава, че била „въртиопашка“.

Дори успяла да прелъсти годеника на своята преподавателка в курса по театрално майсторство. На репетициите той прекарвал с младата актриса много време, тя флиртувала с него, пърхала с мигли… А когато я поканил на кафе, се обидила и му отказала. Но и не му позволила да мисли за годеницата си. Непрекъснато му пускала уловки и го карала да тича по петите й.

Стигнало до там, че двамата вече не се страхували да изразяват отношенията си

Прегръщали се пред всички, бягали в пустите аудитории. Но той продължавал да се среща и с годеницата си. И един ден Катя се влюбила … в друг. Зад кулисите на телевизията тя срещнала бизнесмена Владимир Абашкин. Красавицата успяла да произведе точен изстрел с очи право в сърцето на бизнесмена. Но когато той я поканил на среща, тя по навик му отказала.

Владимир, който по това време бил щастливо женен, не очаквал подобно отношение. Тъй като не бил свикнал да му се отказва, започнал да отрупва Катя с цветя и подаръци. Тя обаче разбрала, че тактиката й е правилна и дълго време останала непреклонна.

А той разбрал, че за да я има, трябва да се ожени за нея

Без колебание той зарязал семейството си, разделил се с бившата си съпруга и организирал за Гусева приказна сватба. След две години двойката се сдобила с първородния си син – Альоша.

След майчинството Гусева попаднала на леда. В телевизионно шоу тя станала партньор на Роман Костомаров. Двамата изглеждали толкова близки на екрана, че зрителите били категорични – те са влюбени. Слуховете се засилили, когато той обявил, че се развежда. Тъй като прегръдките и целувките в шоуто изглеждали толкова истински и жарки, в тяхната любов били убедени вече не само зрителите, но и най-близките им приятели.

А Катя обяснила, че като актриса трябвало да се влюби наистина в партньора си

Когато прочел интервюто, съпругът и побеснял. Той просто влетял в павилиона, където съпругата му снимала поредната гореща сцена. Виждайки разгневения си съпруг, Катя рязко забравила за появилата се химия към Роман и се върнала при мъжа си. Причината – не искала да се откаже от богатството на Владимир.

Дори сменила риториката в интервютата. Тя вече говорила за семейството си, за верността в отношенията, за предназначението на жената – да бъде мила и любеобвилна, да бъде майка.

Като потвърждение на словата си тя родила и второто си дете – момиченце

Естествено, шушуканията зад гърба на актрисата не престанали. Но пък двамата с Владимир не се притеснявали да говорят за инцидента. Той дори признал, че е избухнал безпричинно. Че жена му е просто перфекционистка, която се опитвала да докаже таланта си пред зрителите. Играла така сякаш наистина е влюбена в Костомаров.

Сега двамата обсъждат всички предложени й сценарии. Съпругът е убеден: свободата да се развива професионално дава на Катя възможност да разгърне своя творчески потенциал. А това я прави щастлива.

А синът им, който в момента е тийнейджър, я окуражава: „Давай, мамо, забий ги! За Анжделина Джоли може, а за теб не – така ли?“

Разбирам жена си и виждам нейния сериозен актьорски талант, заявява Владимир. Дори той се запалил от филмовото изкуство. Вече е завършил курс по режисура и планира да направи нещо свое. Разбира се, с Катя в главната роля.

- реклама -