Какво приготвиха в кухнята принц Джордж и принцеса Шарлот

Принцеса Шарлот и принц Джордж обичат да готвят у дома и често помагат на своята майка Кейт Мидълтън, когато тя се отдава на кулинарни занимания

По думите на майката двете деца имат истински усет към приготвянето на различни вкусотии, но най-много обичат да приготвят пица. Именно пицата е и любимата им храна, а най-много й се радват, когато сами са участвали в приготвянето й.

По време на една от благотворителните прояви, в които участва, Кейт с гордост споделила пред останалите гости, че е донесла пици, чието тесто е било приготвено от принц Джордж и принцеса Шарлот. Разбира се, децата са работили с помощта на своята майка. „Харесва им, защото така могат да цапат ръцете си“, допълни Кейт.

Всъщност талантите на малките принцове не свършват с това. Наскоро стана ясно, че Шарлот умее да танцува. А разкритието направи принц Уилям по време на срещата си с министър-председателя на Малта и неговата съпруга Мишел. Уилям сподели: „Моята дъщеря обича да танцува“, след като домакините заявиха, че дъщерите им изучават сценично изкуство в училище.

Наскоро Шарлот тръгна на училище и сега британците тръпнат от очакване кога кралската фамилия ще заснеме танцувалните прояви на Шарлот и ще публикува видеото.

От своя страна принц Джордж увлича от летящи машини – самолети, вертолети, като по този начин подражава на своя баща.

- реклама -