Какво представляват бонус календарите в онлайн казината?

Какво представляват бонус календарите в онлайн казината? В последно време бетинг сайтовете измислят какви ли не иновативни промоционални предложения. Едно от тях е характерно с тематично избрани събития според определени дни, празници и събития. Нарича се бонус календар. Все още много от бетинг сайтовете не го предлагат. Тези от тях, които са се ориентирали в тази насока, вече берат плодовете на своя труд и получават редица съобщения от доволни клиенти.

Онлайн игралните зали дръпнаха много в сравнение

с наземните такива. Една от най-популярните е Мистър Бит, като тя предлага подобни промо оферти. Предложените на сайта Mr bit бонуси и безплатни игри удовлетворяват и най-претенциозните клиенти. В следващите редове ще разгледаме с какво са по-специални вече споменатите бонус календари и кои промоции да следите при тях.

Съществуват няколко вида, но главната идея е

свързана с последователност от събития в определени дни. Всички сме отваряли коледните календари с шоколадчета като малки и знаем на какъв принцип работят. Е, тук не става въпрос за нещо много по-различно. Именно по празниците много от сайтовете включват това промо в арсенала си. В продължение на определен период от време всеки нов ден ви носи възможност за печалба.

Когато става въпрос за игра на спортни залози,

често в рамките на въпросните 24 часа е набелязана най-интересната футболна среща. При изпълнението на минималните изисквания – например залог от 10 лева на събитие в сблъсъка, ще отключите наградата от календара за въпросния ден.

В Мистър Бит имат бонус събития, където са отбелязани различни турнири и бонус оферти. Става въпрос за отбрани срещи, които приковават вниманието на цял свят, и вероятно бихте ги прогнозирали така или иначе. Бонус календари обаче се използват и при казино разделите. В такъв случай се

дават безплатни завъртания (free spins)

на определен слот, бонус без депозит, кешбек, промо при следващо захранване на сметката или друга оферта. Обикновено всички печалби от бонусните средства могат да бъдат изтеглени след еднократно залагане на сумата от тях. Такива са изискванията в голяма част от бетинг сайтовете, но вие винаги четете внимателно условията си. Обикновено те не са никак сложни, но съдържат съществена информация, според която

можете да промените вашата стратегия на игра.

Бонус календарите са една иновативна идея за онлайн казината. Те се различават коренно от обикновените промо оферти, които са валидни във всеки един ден от годината. Почти винаги се предоставят във ваканционно време, когато хората прекарват голяма част от деня си у дома и имат по-голяма възможност да сърфират в мрежата или пък да се насладят на любимите си слотове. В такива случаи и разиграването на дадените условия се случва неусетно. Особено приятно пък е, когато се направи теглене на печалба навръх някой празник и това допринася допълнително за

доброто настроение и размяната на подаръци. Кой не ги обича?

Разбира се, преди всичко играйте разумно и според своите собствени възможности, отделени за перо забавление. Бонус календарите и останалите развлекателни функции в интернет казината са с цел приятно прекарване на свободното време, а не печелене на пари. Към това апелират и самите букмейкърите. Така например Мистър Бит държи много на обратната връзка с клиентите си и предоставя възможност за контакти със специалисти, ако някой се почувства предразположен към по-безотговорни депозити и залози. Порталът разполага с умна система, която разпознава признаците за наченки на проблеми при дадени потребители и ги предпазва от последващи последици. Това не е чак толкова често срещано в наши дни и заслужава поздравления.

- реклама -