Какво прави различните зодии щастливи

Представителите на всяка зодия имат специфични очаквания, потребности и мечти. Какви са  уроците за щастие, предназначени за всеки зодиакален знак:

Овен

Овните се нуждаят от конкурентна среда, за да бъдат щастливи. Дори да става дума за съревнование между тях и… тях самите. Те имат нужда от предизвикателства и възможността да тестват сами себе си. Обожават победата.

Телец

Телците се нуждаят от комфортен дом, в който да се чувстват спокойни. Искат да са заобиколени от прекрасни неща, които да им помагат да бъдат в хармония със себе си. Техният дом е тяхното сигурно място – за което да се грижат, потопени в уюта, който им създава.

Близнаци

Близнаците са истински щастливи, когато случат на разговор с интересен човек. Има нещо в задълбочените и интелектуални размисли, което кара душата им да лети. За тях е важно да споделят собственото си мнение, но и да чуят чуждото.

Рак

Представителите на тази зодия се нуждаят от семейство, за да бъдат щастливи. За тях е важно да бъдат заобиколени от хора, които ги обичат и са там, когато имат нужда от тях. Обичат топлите прегръдки, отворените сърца и рамо, на което могат да поплачат.

Лъв

За лъвовете не е трудно да се чувстват щастливи, защото обожанието, от което се нуждаят, е нещо, което и сами могат да постигнат.  Те са родени лидери. Колкото повече комплименти получават, толкова по-щастливи са.

Дева

За Девите е важно хората да виждат какво са направили за тях. Не, не става дума за изтъкване, а за признание. Те искат да се знае, че винаги са насреща да помогнат, да прегърнат, утешат, да дадат съвет.

Везни

Везните се нуждаят от същите неща, от които са се нуждаели хипитата през 60-те години – любов и мир. Никак не им харесва около тях да има негативна енергия. Избягват конфликтите, защото ги напрягат. Обичат да са влюбени и да имат партньор до себе си, който да ги прави щастливи.

Скорпион

Представителите на тази зодия ценят личното си пространство и се нуждаят от уединение, за да бъдат щастливи. Ако не се чувстват добре и защитени, са склонни да бъдат изнервени необщителни. Не харесват хора, които не са искрени с тях.

Стрелец

За да са истински щастливи, те трябва да са навън и да опознават света. Няма нищо, което може да ги направи по-щастливи, от това да пътуват, при това възможно най-често. Ограничението ги прави нещастни и потиснати.

Козирог

Представителите на тази зодия се нуждаят от усещането за тотален контрол над собственото им щастие. Те са много отговорни личности, на които може да се има доверие. Харесва им всичко да си е на мястото и светът да функционира така, както трябва. Обичат правилата, дисциплината и прогнозирането на събитията.

Водолей

Щастливи сте, когато не сте като всички останали. Свободата „от всичко“ дава на хората от този зодиакален знак чувство на огромно щастие. Достатъчно им е да осъзнават, че са особени и вървят по свой собствен и неутъпкан път.

Риби

Рибите могат да бъдат щастливи по особен начин, често неразбираем за останалите знаци в Зодиака. За вас са важни самоизразяването и социалният успех като форма на реализация. При това много цените здравето – своето и на близките си.

- реклама -