любов хорскоп зодии

Какво очаква зодиите в любовта през март?

Март е първият пролетен месец. Пролетта носи любов, тя е ново начало за всичко в живота ни. Любовта ще бъде точно като пролетно време. Няма да липсват дъждовни дни, но ще се радваме и на повече слънце и романтика. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

За обвързаните представители на зодията март ще донесе хармония и разбирателство. Не ограничавайте прегръдките към любимия човек и се отдавайте повече на романтика. Опитайте се да се преоткриете един друг. Какво харесвате, какви са общите ви планове за бъдещето? Сега е моментът да обсъдите идеите си. За някои Овни ще настъпят и раздели, но трябва да ги приемат с достойнство. Ако сте необвързани, не са изключени нови познанства, които могат да доведат до трайни взаимоотношения.

Телец

Офис романтика ще развълнува представителите на зодия Телец. Бъдете внимателни и помислете дали рискът си заслужава. Има шанс приятелство с колега да се превърне в нещо по-сериозно. Ако вече се намирате във връзка, звездите ви съветват да не спорите с любимия човек за дреболии. Когато решите да споделите несъгласието си, не го правете с остри критики. Грижете се повече за човека към когото имате чувства. За някои Телци месецът ще е вълнуващ, защото може да получат предложение за брак.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, очаква ви един вълнуващ любовен месец. Има шанс да срещнете човек, с когото да споделите остатъка от живота си. Любовта ще бъде взаимна и страстна, и е онази, за която мечтаехте от толкова време. Март ви обещава много емоции, срещи, но внимавайте с краткотрайните флиртове. От тях няма да излезе нищо сериозно. Обвързаните представители на зодията също трябва да внимават с флиртовете, които могат да застрашат връзката им.

Рак

Звездите ви съветват първо да се справите с работните проблеми, а след това да мислите за чувства, романтика. Битовизмите също може да отклонят вниманието ви от приятните емоции с любимия човек. Ако разчитате на неговата подкрепа ще се справите много по-бързо с всичко. През март е важно да бъдете внимателни с близките ви хора, да избягвате конфликтите, да подхождате с разбиране към партньора си. Ако сте самотни, хубаво е да бъдете по-социални, да посещавате приятни събития, за да имате повече шансове за нови контакти.

Лъв

Нежност, романтика, споделеност. Съдбата ще възнагради вашето търпение. За някои необвързани Лъвове това означава, че може да срещнат надежден партньор. Най-важното е да не действате само под влиянието на емоциите. Колкото по-скромни сте и сантиментални, толкова по-добре ще е за вашата връзка. Ако вече се намирате в сериозна връзка бъдете по-толерантни към партньора си, подхождайте с повече доверие. Миналото към което се връщате може да наруши хармонията ви.

Дева

През март Девите ще трябва да бъдат по-разумни, спокойни, да се научат на компромиси, да подредят ценностите си. Семейните представители на зодията ще се радват на хармония, ако не обръщат внимание на слухове, коментари на хора, които целят да създадат кавги в семейството. Ако търсите нова любов, бъдете по-социални и се откажете от идеята за идеалния партньор. Въпреки това, ако има нещо, което ви отблъсква в човека срещу вас и прави нетърпима компанията му, продължете напред в търсене на нова любов. Ухажори няма да ви липсва.

Везни

Отпуснете се, Везни. Вашата харизма ще привлече в живота ви много ухажори. Ако вие самите сте готови за искрени чувства и силни взаимоотношения, тогава не се страхувайте да изглеждате натрапчиви или да бъдете първите, които канят на среща. Спокоен месец очаква тези от вас, които вече са намерили своята половинка. Ако има неразрешени въпроси с любимия човек, време е да ги изясните. Помислете, че много зависи от откритостта и доверието помежду ви. Опитайте се да бъдете по-малко критични, за да избегнете конфликтите.

Скорпион

Звездите ви съветват да не споделяте любовните си проблеми и преживявания с никого. Съветите на приятели и роднини могат да ви подведат. Разрешете сами проблемите си. В средата на месеца може да откриете, че между вас и интересна личност има привличане. Опитайте се да бъдете по-романтични и не крийте емоциите си, за да не отблъснете отсрещната страна със своята студенина. Това как ще се чувства Скорпионът в любовта през март зависи много от неговата способност да прави компромиси.

Стрелец

Емоционален месец ще бъде март за Стрелците. Ще трябва да контролирате чувствата си, думите и поведението си, за да не объркате любовния си живот. Добре е да се опитате да контролирате вътрешния ураган от емоции. Въпреки това месецът може да бъде добър за вас. Някои представители на зодията ще вземат решение за следваща стъпка – брак. Някои от вас ги очаква и офис романтика, бъдете внимателни ако сте обвързани. Търсещите любов може да се срещнат с нова и интересна личност.

Козирог

През март е добре да не споделяте подробности за личния си живот, дори и връзката ви на моменти да не върви гладко. Само заедно с половинката си ще успеете да решите всичките си проблеми и да заздравите връзката си. Не позволявайте на кавгите да ви сломят, настройте се оптимистично и не се колебайте да покажете нежност и емоции към половинката си. Още по-хубаво ще е, ако е взаимно. Ако сте необвързани, но има някой в обкръжението ви, който е привлякъл вниманието ви, внимавайте емоциите да не ви заслепят. Не се поддавайте на манипулации.

Водолей

Любовта през март ще ви донесе много положителни и емоции, както и хармонични отношения с любимия човек. Възможно е някои от вас да се решат на по-сериозна стъпка – брак. Споделяйте с любимия човек, разговаряйте от сърце и не пазете тайни един от друг. За необвързаните Водолеи има шанс да срещнат нова любов.

Риби

Рибите ще трябва да се отърват от всички стари и ненужни неща, като това важи и за любовта. В противен случай няма да срещнете своята сродна душа. Колкото по-скоро отворите сърцето си за нова любов, толкова по-щастлив ще бъде животът ви. Внимавайте с вашата критичност и търсенето на „идеалния партньор“. Някои от представителите на зодията ги очаква офис романтика, която може да прерасне в нещо повече. Обвързаните ще се радват на хармония.

- реклама -