Какво научихме от първия трейлър на Соло

По-рано днес излезе трейлърът на Соло (Solo: A Star Wars Story). Това да се опитваш да предскажеш какво се случва в Междузвездни войни на базата на 90 секунди от подбрани кадри е като да решиш, че си разбрал всичко от един мач от първите две-три минути гледане. Ясно е обаче едно – надяваме се, че тази галактика не е толкова далеч от онази, която Джордж Лукас ни показа през 1977-а.

  1. Алдън Енренрайх не е Харисън Форд. Енренрайх или не е изучавал чара на Форд или нарочно не иска да е като него. Но на пръв поглед е просто не толкова космат придружител на Чубака.
  2. Емилиа Кларк има доста имперски вид. Дамата от Game of Thrones нови толкова стегната и впечатляваща пелерина, че няма да е никак чудно да е от висшия ешелон на Империята. Но пък от друга страна всички доказателства сочат, че тя не взривява планети.
  3. Ки’Ра знае тайните на Хан. „Аз сигурно съм единственият човек, който знае какво си всъщност“, казва Емилиа Кларк на нервния Соло в трейлъра. Има два варианта – или целта е да се развихрят хиляди нови теории, или от Дисни са решили да го направят наполовина Еуок.
  4. Известните лица ще бъдат част от Star Wars. Преди Дисни ключовите орли бяха на неизвестни герои. Сега обаче част от сагата са Бенисио Дел Торо и Форест Уитакър. Самюъл Джаксън и Лиам Нийсън също навлякоха джедайските роби. Сега, в Соло, е ред на Ууди Харелсън.
- реклама -