усилия, хороскоп

Какво казва астрологията за датата на изборите?

Какво казва астрологията за датата на изборите?

Народът се чувства слаб, но сега трябва да е по-силен отвсякога

На прага сме на поредните избори у нас. Дали този път ще успеят да създадат стабилно правителство? Подходяща ли е датата? Отговори на тези въпроси до голяма степен дава астрологията.

Няма да сгрешим, ако кажем, че датата не е избрана случайно. Много политици вече ползват услугите на астролози.

Луната в хороскопа представлява народа. На 2 април тя е в силния Лъв, но, забележете, в неговите крайни градуси, а това означава, че нейната сила вече е отслабнала, докато се кани да премине в следващия знак. Народът е обезверен и вече наистина се чувства слаб. А сега трябва да е по-силен отвсякога.

В същото време Слънцето, което олицетворява властта е в непоколебимия и силен Овен. Партиите ще се чувствам силни и ще подхождат със самочувствие. Ще има явно мерене на сили. Овенът е войнствен и може да бъде много яростен, когато е предизвикан.

В неделния ден Слънцето прави хубав аспект с точката на късмета, което ни дава шанс за едно по-стабилно правителство. Макар че повечето астролози са на мнение, че то няма да завърши мандата си.

В момента Венера е в Телец, където се чувства добре и дарява изобилие, радост и спокойствие, но в изборния ден тя ще мине под сянката на бунтаря Уран. Вероятно ще има напрежение, караници, скандали.

Що се отнася до политиците тези изори ще са по-позитивни за кандидати с изявен Овен, каквито са Кирил Петков и Костадин Костадинов. Въпреки това шанс за успех има и Бойко Борисов.

На 7 март Сатурн влезе в последния знак от зодиака- Риби.

Това означава завършване на даден процес. Сатурн е планетата на кармата, на наказанието, на справедливостта. Когато се намира в одухотворените и мъдри Риби, ни се дава един нелек, но много ценен период, в който трябва да се вгледаме в себе си. Да поработим над духовното в нас, за да се освободим от оковите на егоизма. В следващите години балансът в нас и около нас ще е от ключово значение.

- реклама -