Какво е да живееш в сянката на известните (СНИМКИ)

В живота винаги има хора, които им се налага да живеят в сянката на своите известни и преуспели родинни. Ето и няколко примера:

Франк Сталоун

Братът на екшън героя Силевстър Сталоун – Франк е музикант и актьор, но коакъвто и талант да има той ще остане в сянката на брат си.

 Джеймс Хейвън, брат на Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е сред най-коментираните холивудски знаменитости през последните години.  Далеч по-малко познат за широката публика е братът на Анджелина – Джеймс Хейвън.

Джеймс Хейвън

Той има в биографията си роли в няколко филмови и телевизионни продукции, сред които “Monster`s Ball”, „Original Sin” и „The Game”. Анджелина Джоли и брат й имат различни фамилии, тъй като са премахнали бащиното си име. Двамата са разочаровани от баща си Джон Войт, но впоследствие подновяват контактите с него.

Анджелина Джоли и брат й Джеймс Хейвън

Анджелина и Джеймс запазват здравата връзка между тях независимо от годините, славата и личните си драми.

Друг слух пък твърди, че Джеймс е една от причината за развода на сестра си с Брад Пит. Напрежение възникнало, защото братът живеел в имението на двойката, а Пит не приемал това за приемливо.

Кимбал Мъск , братът на Илон Мъск

Кимбал Мъск не е известен колкото батко си, но също върти успешен бизнес. Освен че е член на борда на директорите на Tesla, малкият брат на Илон Мъск притежава веригата от ресторанти The Kitchen, в която се предлагат само храни от екологични продукти, отглеждани от американски фермери.

Кимбал е известен и като активист на неправителствената организация Big Green. Тя се занимава с изграждането на зеленчукови и овощни градини, в които децата научават откъде идва храната и какво представлява преди да стигне до щандовете на супермаркетите.

Именно в полза на проекта Learning Gardens Кимбал е решил да дари личната си Tesla Model 3. Това е едва шестият произведен електромобил от модела и според Кимбал единственият му недостатък е, че не е бил в космоса.

Чувал ли е някой за братята и сестрите на Тръмп?

Няма човек в света, който да не знае кой е Доналд Тръмп, но никой не знае има ли братя или сестри. Те стоят в енговата сянка, дори децата му са по известни.

Доналд е четвъртото от пет деца. Едната му сестра – Елизабет е бивш банкер, другата – пенсиониран съдия. Освен със сестри, Тръмп израства и с двама братя, но в момента е жив само единият от тях – Робърт. В продължение на много време Робърт работи като главен съветник на Тръмп.

Другият му брат Фреди умира на 43 от алкохолизъм. Тръмп често използва името му пред медиите, за да обясни решението си за абсолютно въздържание от алкохол.

Мариан Тръмп Бари – най-голята сестра

Сестрата на президента, която навърши 80 години, винаги е била описвана като абсолютната противоположност на своя брат.

Робърт Тръмп – по-малкият брат

Най-младият сред децата на семейство Тръмп в момента стои далеч от обществото. Той твърди, че напълно подкрепя всяко решение на брат си и смята, че Доналд върши чудесна работа като президент.

- реклама -