Свети Валентин

Какво да облечем на Свети Валентин?

Празникът на влюбените наближава, независимо дали Ви харесва, или не. Както и да отбележите деня – вечеря с Вашата половинка, спокойна вечер у дома или парти с приятелки, на едно нещо не бива да изневерявате – стила.

Подбрахме няколко модни съвета, с които да улесним избора Ви на облекло за случая. И обещаваме, че нищо не е в розово или червено. Най-важното правило обаче е да се чувствате комфортно в дрехите си.

Вечеря или коктейл

Ако сте резервирали маса в луксозен ресторант, останете верни на класиката и заложете на любимата „малка черна рокля“. В този случай обърнете повече внимание на детайлите – обуйте високи цветни обувки или приберете косата си в кок и сложете екстравагантни обици. Яркото червило също би свършило чудесна работа. Не забравяйте палтото. За да си придадете още малко класа, може да вдигнете яката му.

Свети Валентин

Роклите не са Вашата страст? Тогава изберете черен костюм с панталони, в който ще изглеждате по-делово.

Киновечер

В този случай няма нужда да изглеждате прекалено елегантни. Съчетайте дрехите си според филма, който сте избрали, и атмосферата, която създава. Чифт сини дънки, пуловер и обувки на нисък ток ще Ви придадат онази спокойна, но въпреки това игрива визия, която търсите.Свети Валентин

Уютна вечер у дома

Мразите шумните места и предпочитате да останете вкъщи с чаша вино и вкусна вечеря? Няма проблем, имаме решение и за този случай. Облечете нещо, в което се чувствате удобно и сложете интересна жилетка отгоре. А под удобните дрехи заложете на интересно и предизвикателно бельо.

Свети Валентин

Парти с приятели

Ако сте необвързани и отивате на парти с приятелките си, сложете тесни джинси, секси топ до пъпа и високи токове. Парфюмът е последната, завършваща визията нотка, която не бива да забравяте в нито един от случаите.

Свети Валентин

 

 

- реклама -