Какви злодеи могат да бъдат различните зодии?

Овен – наемен убиец

Овните за знаците, които показват най-малка загриженост относно благоденствието на другите. В историята именно представители на зодия Овен са останали като най-големите убийци, виновни за смъртта на милиони души.

Сред тях са Адолф  Хитлер и бившият президент на Република Сръбска Радован Караджич, който е обвинен за смъртта на 200 000 души.

От 12-те зодиакални знака Овните заемат 4-то място по арести.

Телец – пране на пари

Телците са зодията, която най-често е хващане да се занимава с различни схеми за пране на пари. Според ФБР това е вторият най-опасен зодиакален знак, тъй като Телците са на второ място по арести.

Сред най-големите престъпници от тази зодия са Владимир Ленин, Ким Чен Ир и Садам Хюсеин.

Близнаци – неуловими измамници

Макар че Близнаците са едни от най-големите фалшификатори и измамници, които органите на реда познават, те са почти неуловими, като заемат 12-то място в арестите на зодиакалните знаци.

Близнаците са мошеници от класа, които си служат най-вече с ума и избягват да си цапат ръцете. Най-известният престъпник от тази зодия е дясната ръка на Осама бин Ладен – Айман ал-Зауахири.

Рак – кървавите отмъстители

Представителите на зодия Рак заемат първото място по арести сред зодиакалните знаци. Интересното при тях е, че престъпленията, които са извършили, най-често са породени от неуправляема страст и силна ревност.

Най-известният убиец от този знак е английският крал Хенри VIII, осъдил 2 от съпругите си на смърт чрез обезглавяване заради изневеря.

Лъв – престъпления заради слава

Злодеят в Лъвовете е готов да убива, само за да остане името му в историята. Престъпниците от тази зодия се отличава с голямо честолюбие и силно желание за слава.

Най-ярките примери от огнената зодия са Бенито Мусолини и Слободан Милошевич, който е виновен за смъртта на 230 000 души.

Дева – грабежи с взлом

Девите често обичат да си пъхат носа в чужди работи, което и намеква за престъпните им наклонности – грабежи с взлом и хакерски атаки. Девите заемат 6-то място по арести.

Най-известният престъпник от Девите е руският цар Иван Грозни, който се е отличавал и с голямо избухливост и отмъстителност.

Везни – корупция и контрабанда

Везните са най-подкупната зодия в хороскопа, но и този въздушен знак не е лесно да бъде хванат от властите и те заемат 7-мо место в класацията за арести.

Сред най-големите престъпници от тази зодия са албанският диктатор Енвер Ходжа и Ростовският канибал, който е убил и изнасили 53-ма души, повечето от които са били  деца.

Скорпион – мистериозните престъпници

Най-честите причини за престъпност при Скорпионите е заради отмъщение. Те се ядосват силно, но не и видимо, така че врагът да не усети гнева. Скорпионът заема 9-то място в класацията за арести.

Най-яркият пример за престъпник от тази зодия е Йозеф Гьобелс, който е оглавявал пропагандата на Хитлер в нацистка Германия.

Стрелец – обирджии

Престъпния свят е пълен с представители на зодия Стрелец като най-често те се проявяват като най-обикновени крадци. Историята обаче познава и по-видни злодеи от тази зодия като Йосиф Сталин, чилийският диктатор Аугусто Пиночет и колумбийският наркобарон Пабло Ескобар.

Стрелците заемат 3-то място на арести сред зодиакалните знаци.

Козирог – тартор на престъпна група

Козирозите се проявяват в организираната престъпност, като най-често я оглавяват. Познати престъпници от тази зодия са Мао Цзе Дун и Иди Амин, известен като Африканския касапин. Козирозите заемат 5-то място в класацията за арести.

Водолей – Ало-измамници

Сред най-трудно уловимите престъпници са и Водолеите, които заемат 11-то място според арестите им. Най-често те се занимават с ало-измами, тъй като са изкусни манипулатори.

Пример за престъпник от тази зодия е Недялко Димитров-Момата, който е обвинен за смъртта на 20 човека.

Риби – престъпления, свързани с наркотици

Рибите са зодията, която най-често клони към престъпления, свързани с  нааркотици. Те често губят връзка с реалния свят.

Най-известните престъпници от тази зодия са Осама бин Ладен и Ратко Младич, виновен за смъртта на 8100 мюсюлмани в Сребреница при етническа чистка. Рибите заемат 8-мо място в класацията за арести.

- реклама -