Какви послания крият татусите на Скалата

Дуейн Джонсън – Скалата е най-високо платеният актьор на Холивуд, най-следвания в социалните мрежи. Той впечатлява с физиката си за която полага много грижи. тялото му е осеяно с татуировки.

Каква е историята зад тези рисунки?

„Историята на моите татуировки е много сложна – свързана е с всички неща, които са важни за мен, които ме вълнуват и които карат сърцето ми да бие“, споделя той, цитиран от Men’s Health. „Всичко се свежда до три неща – семейството ми, защитата на семейството ми и войнският ми дух“, казва Скалата.

Татусът на лявото рамо и гърдите

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)


Трайбъл татусът се състои от няколко елементи, с които Скалата почита своите самоански корени, както и пътя му към успеха. По думите му слънцето на врата е символ на това, че се е научил да цени всеки урок на съдбата. Окото на гърдите му също е символ на борбата.

Що се отнася до останалите символи от този татус, те представят историята на Скалата, както и тази на семейството му. Цялостната рисунка е направена в три сесии за 60 часа.

Татусът на дясната ръка

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)


До 2017 г. Скалата имаше малка татуировка на бик на бицепса си. През август и ноември обаче той е заличен и на мястото му има голяма, мащабна и реалистична рисунка, която е отново на бик. „Вписвах този бик в своето ДНК в продължение на две десетилетия. Това съм аз. Той се превърна в символ на сила, устойчивост, чувства, сила и предизвикателство за толкова много хора по целия свят“, написа той. Рогата на бика пък били символ на инерцията и напредъка.

- реклама -