Какви изненади носи ноември за 5 зодии?

Изненада преди края на годината за 5 зодии. Какво ви очаква?

Овен

 Ще се наложи да блокирате опасности, които на пръв поглед може и да не забележите, а за целта трябва да сте пределно наблюдателни.

Бъдете особено недоверчиви към оферти, обещаващи атрактивен финансов резултат. Преценете всички „за“ и „против“, вариантите за развитие и ако имате дори сянка от съмнение, не рискувайте. В края на месеца е възможно да получите допълнителна печалба или наследство. Заделете ги като резерв.

Телец

Няма да се наложи да преодолявате сериозни затруднения. Ще разполагате с доста възможности за разширяване на влиянието си и подобряване на жизнения стандарт, стига да сте достатъчно наблюдателни и да подбирате правилния момент за активни действия. Възползвайте се от потенциала си без излишна скромност.

Не сключвайте нови договори и не започвайте нови проекти в периода на ретроградното движение на Меркурий. Информация за различни перспективни дейности, в които бихте могли да се включите, ще получите от роднини, близки приятели или предишни колеги. Намерете начин да се отблагодарите, но не бързайте да участвате.

Рак

Действайте смело. През този месец ще можете да експериментирате и да осъществите някои свои стари замисли, за които до момента не сте проявили достатъчно решителност. Не е сигурно, че ще получите точно резултата, към който се стремите, но със сигурност нищо няма да загубите.

Ще спечелите много нови приятели, което няма как да не ви зарадва и да не бъде включено в списъка с успехите ви.

Везни

На финалната права сте. Ще успеете да намерите оригинални решения на изостаналите проблеми, на тези, които от самото начало на годината прехвърляте за следващия месец, за следващия, та до предпоследния. И най-важното е, че ще успеете да стабилизирате финансовото си положение.

Козирог

Превърнете мечтите в намерения, а намеренията в планове. Правете го постепенно и с ясното съзнание, че силите ще ви стигнат за всичко. Не спирайте пред затрудненията, а просто изчаквайте. Обстановката ще е динамична

 

- реклама -