Каква половинка сте според зодиакалния си знак

Каква половинка сте според зодиакалния си знак – консервативна или по-широко скроена? Обичате да бъдете глезени, но също така обичате да се грижите за половинката си. Като половинка имате различни лица и ако сте с точния човек, той обожава всяко едно от тях.

Ето и с какво се отличавате от представителите на другите зодиакални знаци в ролята си на партньор в личен план:

Овен

Вие сте от дамите с приключенски дух, която внася много енергия и разнообразие във връзката. Лесно се адаптирате към различни обстоятелства и не правите излишни драми, когато пред вас изникне някакво предизвикателство.

Телец

Вие сте мила, всеотдайна и много твърдоглава. Стъпила сте здраво на земята и внасяте едно равновесие и постоянство във връзката.

Близнаци

Обичате разнообразието и свободата си. Когато ви притискат или контролират, бягате. На вашата половинка не му е никак скучно с вас, но полага усилия да задържи вниманието ви дори за важните неща.

Рак

Като Рак вие се раздавате на 100% във връзката. Сантиментална сте и много грижовна. Понякога обаче прекалявате с драмите и емоционалността си и това може да дойде в повече на партньора ви.

Лъв

Представителите на този знак са доста дръзки и обичат да бъдат забелязвани. Понякога това малко стресира партньора им, но пък те умеят да го накарат да се чувства специален. Внасят много огън и страст във връзката.

Дева

Тяхната най-отличителна черта е практичността им и чувството им за отговорност, което е високо оценено от половинката им. Внасят стабилност и баланс във връзката.

Везни

Везните са много лесни за общуване и вярват в хармонията и баланса. Стремят се да ги внесат в една връзка.

Скорпион

Скорпионките са страстни и обичат силно. Карат половинката си да се чувства обожавана, но и са много ревниви, което може да доведе до спорове и скандали. Във връзката си са всеотдайни, но и непрощаващи провинения.

Стрелец

Чаровни и с голямо чувство за хумор, представителките на този знак са широко скроени и със свободен дух. Те внасят позитивизъм в отношенията с партньора и му дават достатъчно свобода да блесне със своята индивидуалност.

Козирог

Козирозите са консервативни и обичат традициите. Те държат на последователността на събитията и изискват и дават заслужено уважението си на половинката.

Водолей

Като цяло те си приличат със Стрелците, тъй като обичат свободата и изискват такава и за себе си. Ако бъдат притискани и ограничавани, бързо приключват връзката.

Риби

Романтични и мистични, Рибите изпъкват с една сензитивност и летаргичност, която внася спокойствие във връзката. Те не обичат да бързат и са миролюбиви по характер, което ги прави желани партньори, избягващи напрежението. Разчитайте на тях да ви подкрепят и да ви карат да се чувствате обичани и ценени.

- реклама -