кралицата

Какъв цвят ще носи кралицата на сватбата на Меган и принц Хари?

В очакване на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл на 19 май, поклонниците на британското кралско семейство не само гадаят в каква рокля ще се появи булката, но и залагат в какъв цвят ще бъде тоалетът на кралица Елизабет Втора за специалния ден, пише в. „Дейли експрес“, цитиран от БТА.

Според скорошна публикация г-ца Маркъл е избрала рокля на дизайнерското дуо „Ралф и Русо“ на стойност 100 000 лири.

Хари монета

Според любителите на залозите Нейно Величество ще носи тоалет в син цвят за сватбата на внука си и американската му избраница. Синият цвят е фаворит и според букмейкърите от Боунъскоудбетс, и според колегите им от „Ладброукс“.

Кралица Елизабет Втора е носила тоалети в нюанси на синьото, съчетани с подходящи шапки, на сватбата на принц Чарлз и принцеса Даяна и на първата сватба на дъщеря си принцеса Ана с Марк Филипс, припомня изданието.

Даяна

За втората сватба на престолонаследника принц Чарлз Нейно Величество избра тоалет в кремаво.

Принц Чарлз кралица Елизабет Общността на народите Британска общност
Снимка: Reuters

Вторият и третият най-вероятни цветове за предстоящото събитие според букмейкърите от „Ладброукс“ са розов и лилав, а според Боунъскоудбетс – кремав и зелен.

Елизабет

Любителите залагат и на вероятността кралица Елизабет да се издокара в жълто. Нейно Величество избра тоалет и шапка в „слънчевия“ цвят за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 година.

сватби
Принц Уилям и Кейт Мидълтън

На сватбите на по-малките си синове принц Андрю и принц Едуард Нейно Величество е носила тоалети в бледомораво.

- реклама -