In this Feb. 1, 2018 photo, Microsoft co-founder Bill Gates and his wife Melinda pose for a photo before an interview with The Associated Press in Kirkland, Wash. Gates and his wife, head the Bill and Melinda Gates Foundation, are rethinking their work in America as they confront what they consider an unsatisfactory track record, the country's growing inequity and a president they disagree with more than any other. (AP Photo/Ted S. Warren)

Какъв е стилът на милионерските съпруги

Широко разпространено е мнението, че жените на олигарсите са млади дългокраки красавици в скъпи тоалети, мислещи само за собствената си красота и посещаващи всички светски събития. На практика тази представа съвсем не се потвърждава.Ето някои от съпругите на най-богатите мъже.

Присила Чан, съпруга на Марк Зукърбърг

Двамата се запознават още като студенти в Харвардския университет. Сближава ги увлечението по програмирането. Любимата помага на Марк в създаването на световната социална мрежа Facebook. По професия Присила е педиатър с докторска степен по медицина. Едно от най-богатите семейства в света възпитава заедно дъщерите си и се занимава с благотворителност в областта на образованието и медицината. В стила си на обличане Присила предпочита лаконичност и меки тонове. Рядко носи скъпи бижута.

Мелинда Гейтс, съпруга на Бил Гейтс

Създателят на Microsoft, Бил Гейтс среща своята спътница в живота Мелинда през 1978 година когато тя работи в е неговата корпорация като разработчик на продукти. Бъдещият милионер е покорен от умствените способности на момичето. Влюбените се женят през 1994 г. и им се раждат три деца. Съпругата на най-богатия мъж в света се занимава с дома им, с предприемачество и благотворителност. Гардеробът и е издържан в класически и делови стил, който се разчупва от цветни принтове и акценти.

Даря Жукова, бивша съпруга на Роман Абрамович

Бившата съпруга на Роман Абрамович е една от най-богатите жени в Русия. През 2019 година се омъжи повторно за гръцки милиардер. Предположението, че търси мъже с много пари е грешно – бащата на Даря е собственик на руския нефтен бизнес.

Даря Жукова основава в Москва музей на съвременното изкуство, занимава се с предприемачество и дизайн. През 2018 година е включена в списъка на най-влиятелните личности в модата. На светски събития демонстрира добър вкус, изглежда стилно и на място. Дамата предпочита лек естествен грим и ненатрапчиви аксесоари.

Екатерина Рибакова, съпруга на Игор Рибаков

Бъдещите олигарси се запознават като студенти. Заедно основават компанията „Техноникол“. Имат четири деца. През 2019 година Игор Рибаков влиза с списъка с най-богатите хора на планетата на „Форбс“. Семейството се занимава с предприемачество и благотворителност. На официални събития съпругата на руския олигарх изглежда изтънчено и се облича с вкус. Екатерина признава, че не се интересува от мода и не държи да изглежда „луксозно“.

- реклама -
Flashlight gif 640×90