Как всяка от зодиите реагира на принудителната изолация

Овен

Овните са сред най-подготвените зодии за реакция в извънредна ситуация. Те са поне един ход пред останалите и отдавна са се запасили с необходими медикаменти и стоки. Затова са и подготвени да помогнат на близките си при необходимост. Проблемът при тях по време на социалната изолация е голямото количество енергия, което имат да изразходват. Затворени у дома те са като лъвове в клетка. Имат нужда от социални контакти – така че очаквайте често да ви се обаждат и да се опитват да ви включат в онлайн инициативи.

Телец

Телците са видни домошари, така че социалната изолация няма да ги изведе от зоната им на комфорт. Така че ако ви трябва човек, който ще запази психиката си стабилна в този тежък период – може да разчитате на тях. Щастието им ще бъде пълно ако имат достатъчно запаси от храна.

Близнаци

Близнаците са известни със своята енергичност, приказливост, хора на действията. Затова самоизолацията при тях може да е безпроблемна не повече от 24 часа. Те набързо ще наваксат с четенето на книги и гледането на любими филми. Проблемът след всичко това е, че ще започнат да търсят начини да правят любимите си неща във виртуалното пространство- това е предпоставка за непредвидени и не много рационални онлайн покупки.

Рак

За Раците дали ще са навън или у дома няма никакво значение. За тях най-важно е състоянието им на духа. А гледките на хора, струпани на опашка пред магазините, празни щандове само може да ги изнерви. Раците приемат всяко предизвикателство, пък било то и да не излизат от вкъщи, с равнодушие. Те живеят с мисълта, че всяко нещо е временно – и това ще мине. Така че ако искате да общувате с някой, който няма да ви натоварва с песимизма си – помислете за

Лъв

Лъвовете не приемат с охота мерките за социална изолация, но са достатъчно отговорни, за да ги спазват. Те обичат да се грижат за другите, така че можете да разчитате на тях в случай на емоционална криза. Проблемът при Лъвовете по време на изолацията би дошъл, ако трябва да останат сами у дома. Но ако имат човек около себе си – няма да усетят как ще мине този труден период.

 

Дева

По време на социалната изолация у дома Девите няма да скучаят, поне докато не дезинфекцират дома си до основи. Въпреки че и без друго домът им свети от чистота и всяко нещо си знае мястото, сега е периодът, в който ще разберат, че винаги може и повече. Ако закъсате за почистващи препарати- при тях със сигурност ще откриете каквото ви е необходимо.

Везни

Везните са сред тези, на които принудителната социална изолация може да не се отрази много добре на психиката. Те ще започнат да четат различни мнения, случаи, препоръки и казуси, което може доста да ги обърка. Везните трудно ще решат кое мнение е меродавно. Могат да прекарат цяла седмица в търсене на своята истина, което ще ги направи леко тревожни и раздразнителни за околните.

Скорпион

Скорпионите трудно понасят идеята, че трябва да останат принудително затворени. Това е сред най-социалните зодии и през цялото време мислите им са насочени към това как могат да заобиколят правилата.

Стрелец

Стрелците ще прекарат началото на изолацията в планиране на престоящи пътувания. След това ще дойде време да се адаптират към създалата се ситуация и да бъдат полезни за себе си и другите от вкъщи. Стрелците са гъвкави и интелигентни, затова и много често успяват в реализацията на идеите си в кризисни ситуации.

Козирог

Ако има някоя зодия, за която изолацията няма да е проблем – това са Козирозите. Те няма да изпитат необходимост да излязат навън, освен ако не им свършат провизиите. Ще впрегнат цялата и креативност и ще се погрижат другите около тях да спазват всички задължителни мерки, ще се постараят да им осигурят здравословна храна. Козирозите ще превърнат самоизолацията във време за почивка, от която отдавна се нуждаят.

Водолей

Водолеите на сред най-големите непукисти, поне на пръв поглед. Те нямат против да си останат у дома, но само през първите дни. След това са готови да изведат кучето поне по 4 пъти на ден на разходка. Да отидат 3 пъти до магазина, след това до аптеката. Те винаги са на линия в чата. Водолеите имат нужда от общуване, така че бъдете готови на продължителни разговори ако имате приятели от тази зодия.

Риби

Рибите са сред най-асоциалните зодии. Те обичат да прекарват време у дома, особено ако могат да се наслаждават на спокойна атмосфера. Тях ги стресира не толкова фактът, че трябва да се изолират, колкото нагнетената обстановка на несигурност за бъдещето. Но всичко ще бъде наред за тях ако имат близък човек, с когото да споделят каквото ги интересува в дълги разговори. Все пак няма за къде да бързат.

- реклама -