семейство Обама, Мишел Обама, карантина, коронавирус изолация

Как семейство Обама прекарва изолацията?

Netflix, конферентни разговори и онлайн часовете в колежа.

Това е част от ежедневния живот на семейство Обама по време на карантината им.

За живота на семейството в изолация разказа лично Мишел Обама на Елън Дедженерис в телевизионно интервю, публикувано в Twitter.

С дъщерите си Малия и Наташа семейството се опитва да установи рутина, разказа бившата първа дама.

„Ние просто се опитваме да структурираме дните си“, каза тя. „Всички са тук – момичетата се върнаха, тъй като колежите затвориха и преминаха на онлайн обучение, така че те са по стаите си, участвайки в онлайн часовете си.

„Мисля, че Барак е – не знам къде се намира. Той беше на за конферентен разговор; аз също току-що приключих с конферентен разговор. … Просто се опитваме да поддържаме ежедневните си навици, гледаме по малко Netflix и почивката се получава“.

Мишел Обама има съвети за американците, които са в изолация, за да помогнат за предотвратяване на разпространението на коронавирус

Тя обяви, че нещо добро може да излезе от коронавирусната криза, поне на лично ниво.

„Една положителна страна на ситуация, (съдя от нашия опит), е че ни принуждава да седнем един с друг, да водим истински разговори, наистина да задаваме въпроси и да измислим как да останем заети без само телевизор или компютри“, каза тя. „Всичко това е добро напомняне, че просто нямаме нужда от много от нещата, които имаме“.

- реклама -