Снимка: INSTAGRAM

Как се промени живота на най-малката богаташка в света

Изабела Барет не е богата наследница, а е изкарала парите си сама. Тя беше определена преди години като най-малката богаташка. Днес тя е на 15 години и има завидна кариера и богатство.

С пробивна главна роля в хитовото телевизионно предаване Toddlers & Tiaras до Bravo Game of Crowns на NBC успя да се ориентира в успешен телевизионен риалити формат. Бизнес модел с продуктови марки, които я превърнаха в милионер още на 6-годишна възраст. Тя е нова звезда в хитовото шоу на Amazon Prime, наречено Next Big Thing NYC, и е собственик на марка Beauty Influencer.

 

Трупа пари благодарение на бижутерийната си линия“ House of Baretti, според Entertainment Tonight. Изглежда марката наистина се е направила фурор. Изабела показа новите си продукти в своя Instagram, включително линия за грижа за кожата и косата от House of Barretti, но това не е всичко, което тя е направила.

Тя пише книга, озаглавена „Пътеводител за бизнес за тийнейджъри“. Това очевидно е тема, която е голяма работа за Изабела, като се има предвид фактът, че дори в своя Instagram тя споделя видеоклипове за това как да изгради марка и да извае автобиография. Със сигурност изглежда, че Изабела е успяла да използва представянето си в света благодарение на Toddlers & Tiaras, за да стартира много впечатляваща кариера.

Още на 6 г. тя заявява пред медиите: „Аз съм суперзвезда, имам собствена модна линия за бижута и просто обичам да съм шеф. Никога в нищо не губя и печеля почти всеки конкурс за красота, в който участвам. Но най-много от всичко обичам обувките.“.

- реклама -