Как различните зодии приемат зимата

Зимата вече е тук. Първият сняг изненада едни, втори не бяха много очарованиот бялата пелена, а други – ги накара да се усмихнат и да се забавляват. Не всеки човек обича студа и снега. Оказа се, че това как понасяме студа зависи и от зодията и от месеца ни на раждане. Ето как различните зодии гледат на зимата и на снега.
Овен
Представителите на зодия Овен обичат предизвикателствата и приключенията. За тях не е проблем да прекарат цял ден навън ако има сняг, достатъчна им е една шейна и весела компания.
Телец
Телците обичат лятото и топлото време – така че логично – не са големи фенове на зимата и студа. Освен ако не са в малка спретната къщурка, с камина, на топличко, с любими хора. А навън нека си вали.
Близнаци
Близнаците нямат любим сезон, обичат ги и четирите. Затова разходките навън в снега има действат зареждащо. Ако има с кого – с удоволствие ще поиграят на битка със снежни топки, ще направят снежен човек. Ще измислят куп забавления в снега и защо не да накарат и най-големият песимист към зимата да започне да я харесва.

Рак

Раците със сигурност са една от зодиите, които не харесват студа и снега. Те обичат да бъдат на топло и уютно. Предпочитат да сготвят нещо вкусно, отколкото снежните игри навън.
Лъв
Лъвовете харесват този сезон. Те биха го прекарали в емоции с кънки и разходки в зимната приказка в гората. След всички тези изживявания биха се отдали на гореща вана и чаша червено вино.
Дева
Девите обичат да играят на снега, да правят снежен човек, да се замерят с топки. След цялата игра предпочитат да се приберат на топло, да изпият чаша чай и вечерта да изкарат прекрасна романтична вечер.
Везни
Везните предпочитат да излязат навън да се потъркалят в снега, задължително да си направят много снимки и веднага да се приберат на топло, защото не обичат студа много много. С удоволствие ще разгледат снимките от преживяното навън, сгушени на топло пред камината.
Скорпион
Като имате в предвид, че Скорпиона е най-страстната зодия, очаквайте да ви заведе на СПА почивка, където ще изживеете прекрасна романтична вечер, може би на свещи и с по чаша вино на фона на снежната покривка навън. Ще избере място с огромни прозорци, за да можете да се наслаждавате на студа, докато сте вътре на топло.
Стрелец
Стрелците са авантюристи и с тях бихте изкарали прекрасен ден изпълнен с приключения. Ще ви пренесат в страната на забавните игри и приключенията. Може да позамръзнете малко, но ще си изкарате чудесно.
Козирог
Козирозите предпочитат да изкарат зимната приказка и наслаждаването на снега в някое заведение с любимия човек. Те са изключителни традиционалисти и за тях това е най-доброто преживяване.
Водолей
Водолеите също предпочитат домашния уют. Обичат да си останат вкъщи на топло с чаша чай в ръка наблюдавайки снежинките навън, вместо да се мокрят и цапат в снега. Идеалната снежна вечер за тях включва чаша вино и любима книга до прозореца.
Риби
Рибите биха изкарали деня навън около огъня, дебело облечени или на зимната пързалка. В другия случай те обичат да пътуват и да се наслаждават на прекрасната зима, пеейки коледни песни. За тях това е удоволствие дори след като Коледа е минала.
- реклама -
Flashlight gif 640×90