Как работят линиите за изплащане на печалби при слот машините

Слот машините може да Ви изглеждат простички, но в тях има нещо повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Всеки иска да спечели, но как точно може да се постигне това? Линиите на изплащане на слот машините играят решаваща роля, тъй като те контролират колко печели играчът.

Как се управляват печелившите линии на слот машините?

Тъй като те са това, което ще Ви позволи да спечелите пари, печелившите линии на слот машината са най-важната част от нея. Как обаче работят печелившите линии? За да спечелите, трябва да поставите съвпадащи символи на печеливша линия. По време на въртенето на барабаните се появяват нови символи, но печелившите линии не се променят. Печалбата на слот машина се определя от съвпадащи, съседни символи, които се намират на печеливша линия, която по същество представлява последователност на барабаните. Например, печелившата линия на слот машина 5 на 3 е отбелязана точно в центъра на решетката. Ще спечелите пари, ако поне три последователни символа се появят на една и съща печеливша линия в слот машина.

Преди пускането на дадена слот игра се определят печелившите линии и те винаги остават едни и същи. Това важи дори и ако презаредите играта. Докато символите, които се появяват на барабаните, постоянно се променят, слот линиите са фиксирани. Единственото, което има значение, е символите да се приземяват върху точно същия модел като печелившата линия, независимо от формата, която печелившите линии приемат. Преди да започнете да въртите барабаните, проверете информационния екран на играта, за да видите всички модели на линиите на изплащане на слот машината. Обикновено има няколко печеливши линии, което Ви дава многобройни възможности за печалба.

Преди да заложите пари на казино игри 20, всъщност можете да изберете на колко слот линии искате да играете. Въпреки че залогът ще бъде по-висок, ако изберете повече слот линии на изплащане, ще имате по-голям шанс да спечелите, защото има повече възможности за това. При слот игрите с тези опции можете също така да промените стойността на монетата и нивото на залога, за да промените стойностите на печелившите си линии. Това Ви дава по-голям контрол върху сумата, която искате да заложите на едно завъртане, но към това ще се върнем след малко. Независимо от предпочитаните от Вас линии на изплащане, можете да избирате от широка селекция фантастични слот игри с разнообразни теми, като например спортни, египетски и игри на ацтекска тематика. Разбирането на таблиците за изплащане на слот машини може да бъде предизвикателство!

Машина с една печеливша линия

Поради факта, че има само три барабана, първата слот машина е имала само една печеливша линия. За да спечелите на слот машина с една печеливша линия, трябва да съчетаете три символа в редица. Първата игрална машина е била чудесен източник на забавление, когато е била създадена за първи път, но благодарение на слотовете с няколко печеливши линии – сега имаме повече вълнуващи слотове за игра.

Слот машини с много печеливши линии

Когато се въведат няколко печеливши линии, забавлението наистина започва, защото това прави играта на слотове много по-вълнуваща! Когато има няколко слот линии, има повече възможности за печалба, което засилва напрежението. Въпреки че слотовете с 5х3 барабана и много печеливши линии са най-разпространеният размер, ще откриете, че много разработчици на игри вече правят игри с по-големи решетки. Има толкова повече слот линии на печалба, колкото повече са наличните барабани! В зависимост от играта броят на наличните печеливши линии може да варира от 1 до над 100 000, което дава на играчите огромно разнообразие от начини за печалба. Поради голямото разнообразие от игри ни е трудно да кажем кой брой слот линии на изплащане е най-популярен, но изглежда, че 20 до 25 линии на изплащане са най-често срещани и предпочитани. От друга страна, има много слотове с огромен брой допълнителни слот линии!

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

- реклама -