Как красивият и мускулест Бог на гръмотевиците ядосва дубльора си и защо дразни съгражданите си

Той е красив и мусколест, талантлив и привлекателен. Да му завиди човек. той е просто Крис Хемсуърт.

Австралийският актьор, познат с ролята на бога на гръмотевиците Тор във филмите на Marvel и екшъни като Extraction, наистина има божествено тяло и неспирно се труди за физиката си. Това обаче се оказва проблем за човека, който трябва да го замества в каскадите.

На каскадьора Боби Холанд Хантън му се иска Хемсуърт да спре да става все по-мускулест, защото това изисква и от самия Хантън да расте още и още.

„Всички казват за Хемсуърт „Уау, вижте размерите му“, а аз реагирам с „Да, страхотно, сега и аз ще трябва да стана толкова голям“, разказва дубльорът пред австралийско радиошоу.

В такива ситуации той дори пише на холивудската звезда, за да изрази недоволството си: „Много ти благодаря, пич, този път ще ми е дори по-трудно“.

33-годишният Хантън е с четири години по-млад от Хемсуърт, но въпреки това има затруднения да смогва с темпото на тренировки на актьора. В последно време на Хантън се е наложило да се поти допълнително във фитнеса, защото самият Хемсуърт достигна нови висини с физиката си в подготовка да се върне към ролята на Тор. В момента в Австралия текат снимките на четвъртия самостоятелен филм за героя, озаглавен Thor: Love and Thunder.

Крис Хемсуърт вбеси австралийци заради звездния поток до Байрън Бей

Крис Хемсуърт е австралийската гордост, която покори Холивуд. Красавецът е сред най-желаните актьори за екшън и фантастични филми и вече е със статут на суперзвезда. Това обаче не попречи на неговите съграждани да роптаят поради факта, че със своята слава е превърнал местенцето Байрън Бей, където живее, в забележителност и те дори го обвиниха, че го превръща в цирк и свърталище на папараци. Причината е, че доста негови колеги, повлияни от чара на Байрън Бей и приятелството си с него, започнаха масово да купуват къщи в района, пише TMZ.

В момента освен семейство Хемсуърт, до австралийското райско кътче често отскачат Зак Ефрон, Марк Уолбърг, Натали Портман, Мат Деймън, Оливия Нютън-Джон, Никол Кидман, Мелиса Маккарти, като някои от тях взимат имоти под наем, а други директно купуват.

Саша Барън Коен и Исла Фишър, също започнаха често да пътуват до Байрън Бей, а австралийски звезди като Сам Бърджис, Кейти Ричи и Мишел Бриджис се оглеждат за нов дом в района. Мястото добива все повече популярност като „района на богатите и известните“, което никак не се нрави на обикновените хора, живеещи там. Те се оплакват, че вече навсякъде има лимузини, лъскави палати и папараци, което нарушава нормалния им начин на живот и им носи стрес.

Освен това заради повишения звезден интерес, все повече наемодатели изхвърлят своите наематели, с надеждата да дадат под наем имота си на някоя знаменитост.

 

- реклама -