Хаваи

Как Хаваите ще развиват туризма си

След епидемията от COVID-19 Хаваите смятат да осигурят устойчиво развитие на туризма и да направят почивката максимално безопасна за гостите и местните жители.

От управлението по туризъм са започнали да разработват планове за възстановяването на пътешествията. На отрасъла му е необходимо да създаде протоколи за безопасност на световно ниво, които да бъдат подкрепени от изследвания и одобрени от експерти в областта на здравеопазването. И жителите, и гостите на островите трябва да са сигурни, че авиокомпаниите, летищата, хотелите, транспортът, ресторантите, развлеченията и атракционите предоставят постоянна защита срещу COVID-19.

Намеренията на туристическия бизнес е да се развива в съответствие с икономическите цели, културните ценности, запазването на природните ресурси, интересите на местните жители и нуждите на посетителите.

Големият брой гости може да представлява едновременно и плюс, и минус. Туристическият сектор предоставя икономическа сигурност и стабилност на работните места, но оказва влияние върху околната среда и бита. Плановете на управлението по туризъм на Хаваите има план, в който се поставя акцент върху отстраняването на негативните последици за туризма, необходимостта от повишаване качеството на услугите и обслужването на посетителите, както и този на живота на местното население.

- реклама -