сн. Pexels

Как да съчетаете клинове с рокли или туники?

Всички дами обожават роклите и туниките през лятото, защото те създават една неописуема феерия, повишават самооценката на нежния пол и ги карат да се чувстват в пъти по-женствени и красиви. Истината обаче е, че тяхното носене може да бъде много трудно поради по-високата температура и последвалото изпотяване, като тази комбинация често води до образуването на рани от вътрешната страна на бедрата, които са изключително неприятни. Поради тази причина Ви предлагаме лесен трик, благодарение на който ще можете да се насладите на своите рокли и туники през цялото лято. А какъв е той ще разберете в следващите редове!

Кои са спасителите на комфорта с рокля или туника през лятото?

Наричаме ги клинове и са все по-нашумели като част от ежедневната ни визия през всички сезони. Обуването им спасява кожата ни от вредното влияние на слънчевите лъчи, а също и от прекомерното изпотяване, което може да доведе до локални раздразнения. Комбинацията от дълга рокля и 7/8 или къс клин е един от малките трикове, които можем да Ви дадем за прохладно лято без проблемна кожа. Другата комбинация, която можем да Ви препоръчаме, е туника и дълъг клин, с което няма да се притеснявате от дължината на облеклото си и ще можете да извършвате всякакви дейности.

Как да изберете цвета на Вашия клин?

Съществува огромно разнообразие от цветове, което да отговори на Вашите нужди. Ако роклята или туниката Ви са едноцветни, тогава можете да изберете всеки един цвят на бъдещия си клин, който би се съчетал перфектно с тях. Ако обаче те са разноцветни, то тогава се фокусирайте върху основния нюанс и търсете подобен за Вашия клин.

Ако искате да изберете нещо, което е мултифункционално и може да се съчетае с всякакво облекло, то тогава Ви препоръчваме да заложите на цветове като бяло или черно, за да не се чудите какви комбинации да правите всяка сутрин. Така ще си спестите време и излишни усилия.

Важно ли е какъв размер ще избера?

Не само, че е важно, но това е и най-важната стъпка при тази бъдеща покупка – да открием точния за нас размер. Малък трик, познат на всички модни гурута, е да прецените кой точно е Вашият размер дрехи. След това размерът на клина трябва да бъде с един или два номера по-голям, ако не искате тялото Ви да бъде прекалено добре очертано, а да се чувствате перфектно в кожата си. Ако все пак имате красива и поддържана фигура, то тогава заложете на точния за Вас размер и покажете своите изваяни форми без никакви притеснения.

Огромно разнообразие от модели клинове, размери и цветове можете да откриете още сега в електронния магазин на Bolf, които ни предлагат десетки видове, задоволяващи нашите персонални нужди и изисквания. С наличните филтри ще можете да достигнете до перфектния за Вас клин, а цените са изключително ниски, така че всеки един от Вас може да се възползва още сега.

Не се бавете повече, а превърнете ежедневието си в красива феерия, сътворена от любимите Ви рокли и туники. Не е нужно да стоят в гардероба, само защото не се чувствате комфортно през целия ден с тях. Добавете клин и покажете своята красота на целия свят!

- реклама -