Куче
Снимка: Pixabay

Как да привлечем щастието и късмета в годината на Жълтото земно куче?

2018 е годината на Жълтото земно куче според Източния календар. В нощта на 16 февруари Червеният огнен петел спря да кукурига и отстъпи трона на Кучето.

Заради нрава на стопанина си, годината ще е спокойна, уравновесена и стабилна

Тя поставя началото на цикъл от три спокойни и добри години, в които влизат и следващите – на Глигана и на Плъха. Всичко, което сме постигнали в предишните години, сега ще го стабилизираме. За Кучето са характерни спокойствието, справедливостта и уютът. Новостите и напрежението не са за него.

В световен мащаб и в политически план всички конфликти ще бъдат разрешени, всичко ще тръгне към решаване на ситуациите по мирен път.

Годината е прекрасна за развитие в семеен и личен план

Съюзи, които бъдат сключени през годината на Кучето, ще бъдат спокойни и уравновесени. Няма да имат почва агресивни характери. Ако сте такъв, е добре да се замислите и да направите компромис, за да сте по-щастливи. Годината е идеална за сключване на брак, защото тези бракове ще бъдат трайни, спокойни и хармонични, защото Земното куче е консервативно и вярно.

Всичко, свързано с вярност и лоялност – и в личния живот, и в бизнеса, ще носи успехи и късмет. Всички измами и лъжи с лекота ще бъдат разкривани. Това не е година на риска. В бизнеса не бива да се правят големи промени, трябва да се върви в посоката, която вече е започната.

Децата, които се родят в тази година, ще бъдат изключително успешни, защото в своя житейски път ще разчитат единствено на себе си. Те ще печелят с добро, честност и лоялност към всичко, което правят.

Кучето е безкористно и великодушно същество, славата и комфортът не го привличат.

Към всяка дейност през новата 2018 г. е важно да се подхожда творчески

Дори да работим най-обикновена работа, можем да постигнем небивали резултати, ако проявим фантазия. За хората с интелектуални професии в годината на Жълтото куче ще гори зелена светлина – ще бъдат направени сензационни научни открития.

Трудолюбивото и активно Куче винаги ще намери занимание, което да му харесва, носът му надушва сполуката и то ще помогне на всички, които вярват в своя успех.

Ще се наложи да се разделим с вредните си навици- кучето не обича, когато се харчат пари за глупости като цигари и алкохол.

Жълтото земно куче обича да пътешества. През 2018 г. можете да обиколите целия свят – ще срещнете нови приятели и ще натрупате впечатления.

Фигурка на куче в дома или на работното място носи успехи

Най-добре да е поставена на мястото, ктъдето семейството се събира, така че да има зрителен контакт. Фигурката е мисловна матрица – влагаш мисълта си в нея и желанията се изпълняват. Можете да я комбинирате с камък, който носи допълнително значение, като влияе на аурата.

Каква ще бъде годината за различните зодии според китайския хороскоп

Плъх – спокойна година, пазете се от конфликти

Бивол/Вол – трудна година, трябва да имате воля

Тигър – силна година

Заек – изобилие от възможности

Дракон – от всичко по много – и от доброто, и от не толкова доброто

Змия – тревожност и несигурност

Кон – много добра, галопираща година

Коза – пазете се от лекомислени постъпки и действия

Маймуна – внимавайте с рисковете, залагайте на сигурното

Петел – тежка година, опитайте да запазите спокойствие

Куче – събирате реколтата от постигнатото дотук

Прасе/Глиган – стабилност във всичко

Кои цветове да носим за късмет?

Жълтото земно куче предполага да избираме предимно земни цветове – кафяво, бежово, зелено във всичките им нюанси. Добре е да носим и огнените цветове – червено, оранжево, жълто, защото в цикъла на елементите Огънят храни Земята.

- реклама -