глигана

Как да привлечем любовта и късмета в годината на Глигана – ВИДЕО

Броени дни остават до старта на китайската нова година. Тя започва на 5 февруари и ще премине под знака на Кафявия земен глиган.

Това ще е година на благоденствие и любов, а също година на прошка и равносметка, която завършва 12-годишния зодиакален цикъл.

2019 г. ще е изключително подходяща за сключване на брак и раждане на деца, както и за довършване на вече започнатата работа и реализиране на вече направени планове. Ако искате да започнете нещо ново по-добре изчакайте 2020 г. – годината на Плъха, посочи в „Европа сутрин“ по телевизия Европа Мариана Мръвкова, специалист по фън шуй.

Щастливите цветове в следващите 12 месеца са земните – кафяво, жълто, златно.

За да привлечем богатството и късмета през новата година, можем да сложим в дома си фигурка на глиган или прасе – символ на изобилието и благополучието. За да сработи магията, фигурката трябва да бъде поставена в помещението, където семейството се събира и задължително да е пред очите на обитателите на дома, посочи културологът и експерт по фън шуй Цветозар Мръвков. Ако поставите фигурката в офиса си, тя трябва да е върху бюрото и винаги да е пред очите ви.

Има много общо между китайския календар и старите български традиции, посочи Мръвков, като цитира, че още в Именника на българските ханове е посочено, че хан Аспарух е бил роден под знака на Тигъра.
Още от съветите на специалистите вижте във видеото:

- реклама -