Burning Hot

Как да постигнем добри резултати, играейки Burning Hot

Burning Hot е всеизвестна поредица слотове на Euro Games Technology, която се предлага в българските онлайн казина. Характеризира се с по-високо RTP, ниска волатилност и различна линейност. Най-популярна е играта Burning Hot с 40 линии, налична в две версии: с 5 и 6 рила. За да залагате успешно на ротативката, подготвили сме Ви наръчник с най-важните спецификации и стратегии.

С какво се отличава Burning Hot от останалите слотове

През 2014 г. EGT Interactive решава да пусне плодова ротативка, която се предлага в няколко версии. В уеб казината ще намерите вариации с 5, 20, 40 и 100 paylines, при които минималният облог е лимитиран на 0.01 лв. на линия. В зависимост от количеството на печелившите линии, се определя максималният размер на печалбите на една врътка.

Възвръщаемостта е сходна при различните версии – около 96%, докато вариацията е в ниски до средни нива.

Основните символи в Burning Hot са плодове – грозде, диня, портокал, лимон, слива, череша. Добавена е също камбана, а “седмицата” е с най-висок коефициент на изплащане. Ако се появи 5-кратно на плащателна линия, ще умножи облога Ви няколкостотин пъти.

В слот играта са вградени два скатера – звезда и долар, които обаче не задействат свободни завъртания. Детелината изпълнява функцията на уайлд и служи като заместител на останалите елементи, с изключение на скатерите. Ще я откриете единствено на средните три барабана, като се разпъва при съставяне на успешна комбинация.

Има ли бонус игри в Burning Hot

Подобно на повечето плодови ротативки, Burning Hot е с ограничена функционалност. Няма бонус режими, валящи награди и свободни игри, но това не отнема от чара на слота. По-ниските печалби е възможно да се удвоят неколкократно чрез функцията “Дублиране”. След като сте спечелили сума от играта, изберете инструмента “Gamble”. Зарежда се екран с опция за предвиждане на карта. Вашата задача е да отгатнете дали тя ще е с червен, или черен цвят. Имате право на няколко опита, но при неточно прогнозиране – губите спечеленото до момента.

Burning Hot има мистери джакпот ниво (Jackpot Cards), което може да се активира по всяко време. Налично е за всички участници с реални суми, без значение от стойността на залозите. Отваря се екран с 12 обърнати карти, които потребителят избира в неустановен ред. При съставяне на комбинация от четири дами от една и съща боя се печели съответният джакпот. С най-голяма стойност е “пика”, а най-често се пада “спатия”.

 

Съвети за добри резултати на Burning Hot

Най-напред, трябва да Ви запознаем с рисковете, които крие играта. В условията за участие е упомената възвръщаемост в порядъка на 96%, т.е. остатъкът е в полза на казиното. Трудно е да постигнете печалба в дългосрочен план, но при разумна и търпелива игра свеждате риска до минимум.

  1. Използвайте функцията “Дублиране”, ако спечелената сума е по-малка от размера на залога.
  2. Изберете Burning Hot версия, в зависимост от банката. Например, ако играете на 100 Burning Hot, минималният облог е 1 лв., докато на 20 Burning Hot е 0.20 лв.
  3. Залагайте на Бърнинг Хот с 40 и 100 линии, в случай, че имате по-голям баланс. Двете версии се характеризират с малко по-висока вариация.
  4. Стартирайте с ниска деноминация и постепенно я увеличете, ако банката е нараснала. Експертите съветват да се прилага Обратен Мартингейл, при който спечелената сума се залага на следващия спин.
  5. Пробвайте демо версия, преди да започнете с истинските залози. Тестовият вариант ще Ви покаже кои са силните и слабите страни на слота и кога е резонно да увеличите залога.
- реклама -