Как да поискате подарък от всяка зодия (Съвети за сигурен успех)

Как да поискате подарък от всяка зодия? Всички обичат подаръци. Дали с повод или без повод е хубаво да получиш нещо. За това обаче се иска находчивост и талант.

Вижте как да се справите със сложната задача.

Ето как да поискате подарък от всяка зодия:

Овен

Без прекалена настоятелност

Ако гладен художник похарчи пари за милион алени рози, тогава кой ще се окаже щастлив? Не можем да намажем милион цветя върху хляб. Овните просто са способни на грандиозни жестове, но подаръците им са ужасно непрактични. Отначало са щедри и развързват кесията си без да се замислят, но единствената им цел е да не чуят думата „Не“.

Сякаш е въпрос на живот и смърт да ви спечелят и да докажат щедростта си. Подобно правило важи и при търсенето на подаръци. Думата „трябва“ работи по-добре от „искам“. „Трябва“ има шанс да бъде чуто, ако се аргументирате защо това нещо ви е необходимо. В противен случай Овенът ще вземе подарък по свое усмотрение, а това значи нещо непотребно.

Телец

Покажете независимост

Телецът е необичайно практичен и трудолюбив човек, който ревниво пази богатството си. Не питайте директно колко печели. В края на краищата индикаторът за неговата финансова жизнеспособност винаги е на лице –  дрехи, аксесоари, кола и т.н. Безсмислено е да се правите на „бедни и нещастни“. Трябва да се покажете от най-добрата страна, сякаш бихте могли без този човек.

Когато сервитьорът донесе сметката в ресторанта, извадете портфейла си. Ако Телецът разбере, че пред него седи личност, която може да плати за себе си, той ще реши, че не е с него заради парите. С такива жестове можете бързо да превърнете Телеца в човек, който ще ви глези, разхожда и обгрижва с удоволствие.

Близнаци

Направете комплимент

Близнаците са изключително общителни, непрекъснато заобиколени от приятели. Така че, когато планират разходите, те вземат предвид много фактори. Освен това внимателно планират финансите си и спестяват огромна част от приходите си. В тях често съжителстват две противоположности: класически скъперник и щедър бохем.

Близнаците поставят на преден план материализма в една връзка за разлика от приятната романтика. Затова еротичният флирт на първата среща, не трябва да се изпарява. Романтиката ги кара да правят скъпи и понякога прибързани покупки. Допълнителна стимулация е фразата: „Скъпи/скъпа, имаш уникална дарба… да отгатваш съкровените ми мечти“.

Рак

Изразете наслада

Трябва да проявите повече внимание, например да сготвите любимото им ястие, казвайки „виждаш ли, грижа съм за теб“, тогава Ракът ще има отговорен рефлекс. Ракът е „алчен“, ако има много топли отношения с майка си и е свикнал да получава всичко от нея безплатно. За да „спрете“ влиянието на майката ще помогне фразата: „Знам, че имам ужасен характер, но те обичам.“

Словесните кодове ще им дадат увереност, че никой (с изключение на майка им) не контролира живота им и паричното обръщение. За да получите скъп подарък, изразете искрена наслада, като малко дете получило куклата/камиончето на мечтите си. Радвайте се като дете, целувайки Раците от главата до петите.

Лъв

С похвали и ласкателства

Трябва да бъдете „не напълно“ завладени, това създава стимул за Лъвовете. Скъпите подаръци са видимият резултат от техния успех, вид постижение – половинката им става тяхна украса и показател за техния статус. Затова трябва внимателно да следите външния си вид, така че „картината“ да изисква подходяща рамка. Лъвът трябва да бъде похвален, внушавайки, че е най-добрият, най-умният, красив и щедър.

Между другото, бизнес разбирането на Лъвът работи чудесно във връзките, вероятно на подсъзнателно ниво, когато не просто дава подаръци, но инвестира в половинката си. Предпочитат да подаряват златни бижута и накити с камъни – значи очакват по-дълга връзка.

Дева

Не бъдете комерсиални

Девите са големи скъперници. Не изразявайте алчността си, за да не се уплашат от плановете ви и да не изтрезнеят преди време. Комерсиализмът ги отблъсква, както и желанието за изграждане на интимни отношения единствено по законите на стоковата размяна. Изберете вид „теглене“ на средства, който загатва за вашите житейски трудности, а не за жажда за удоволствие.

Кажете, че мечтаете за кариера, честно работите до изнемогване, но нямате достатъчно пари за всичко и че в тази жестока реалност по някаква причина нямате късмет. Здравият егоизъм и страст за планиране години напред им подсказва, че полагате усилия сами да се борите с незгодите и това ще развърже кесията им.

Везни

Дребен жест

Връзката с Везни за пари е преди всичко удоволствие да прекарвате време с тях в ресторант или клуб. Превръщането в нещо по-материално помага на естественото желание на Везните да изглеждат красиви и поддържани. Затова можете да ги поканите да посетите салон за красота заедно или да „обновите гардероба им“. Целта на пазаруването трябва да бъде желанието да направите вече красивата си половинка още по-красива.

Трябва да отидете в магазина с представа за най-новите тенденции в модата, включително аксесоари, на които половинката ви много държи. Тогава Везните харчат големи суми или по инерция, или в знак на благодарност към човека, който има толкова прекрасен вкус.

Скорпион

Нека ви ревнуват

Скорпионът не търпи конкуренцията. Може да им загатнете, че все още имате претенденти в резерва за ролята не на партньор в леглото, а на защитник. Тук е важно да не прекалявате, като описвате кандидатите като добри приятели, нищо повече. Останалото ще свърши фантазията на Скорпиона. Необходимо е да използвате леглото, за да склоните богатите Скорпиони за подаръци. Освен това правенето на любов трябва да е страстно и без комплекси. Трябва да благодарите за подаръците по такъв начин, че Скорпионът да се почувства като бог. Те обикновено печелят добри пари и  привличат пари към себе си. Но в същото време не обичат да харчат спестявания – било то за скъпи неща или за подаръци.

Стрелец

Шеговит намек

Стрелците никога няма да пожалят пари за половинката си, с която имат романтична връзка. Особено за пътуване. Те не жалят пари и за себе си. Едно от нещата, които биха развързали кесията им са шегите. Например, разхождайки се в парка, казвате, че искате сладолед. Нулев отговор. Когато отидете до гишето и купите за себе си, чувате фразата зад гърба си: „И аз искам ягода“.

Разбира се, Стрелецът охотно харчи пари за подаръци, но понякога трябва да се почувства като дете. За тях е важно да изпълнят мечтите на своята половинка. Готови са да похарчат всичките си пари и дори да затънат в дългове. Подхождат към избора с голяма отговорност и размишляват дали подаръкът ще бъде оценен.

Козирог

Споделете покупката

С такъв тип хора е добре да пестите пари, а не да ги харчите. От икономичния Козирог е по-добре да поискате подаръци, които отговарят на общите ви интереси и цели. Например искате почивка, което означава, че имате нужда от съвместна почивка. Те знаят къде да купят неща много по-евтино, което означава, че ще направят красив жест и ще ви впечатлят на по-ниска цена.

Да кажем, че реагират по-добре на упоритата учтива молба „ние“, отколкото на „мен“. „Капризи и изнудване“ – чудесен начин да получите само дупка за поничка. Ако една идея им хареса, те ще направят всичко възможно, за да ви зарадват. Подвластни са на изкуството. Обожават всичко красиво, на чийто фон могат да изпъкнат.

Водолей

Не спирайте да искате

Водолеите са оригинални по отношение на подаръците. Не са скъперници, дори с обмислен избор на поздравителна картичка. Може да поискате каквото ви душа иска, в разумни граници, разбира се. Но факт е, че те могат да купят нещо грешно, т.е. ако поискате рози, може да вземат сини цветя.

Толкова е оригинално и нестандартно!

Ако постоянно повтаряте нещо, в един хубав момент ще ви го купят. Но колко дълго ще чакате, не е ясно. Затова е по-добре незабавно да ахнете в магазина, да направите възхитено лице, когато видите нещо интересно. Водолеите не искат да ви развалят настроението с отказа си и ще получите това, което искате. Опаковката ще направи подаръка да изглежда разкошен.

Риби

Покажете, че ги обичате

Признаците на тяхната привързаност стават материални само ако джобът им позволява. Щедростта на богатите Риби обикновено зависи от нивото на любовните претенции на половинката. Колкото повече показвате любовта и привързаността си, толкова повече те ще харчат. Подобна щедрост е типична за женените Риби, които накрая се дразнят от претенциите, придирчивостта и капризите на съпругата си.

Така с друга жена той получава нужните емоции и разбиране. Симпатични, внимателни и грижовни любовници, Рибите имат уменията на психоаналитик и предпочитат да правят подаръци пред това да ги получават. Много е вероятно избраният от тях дар да има сантиментална стойност.

Източник:  jenata.blitz.bg

- реклама -