Как да откриете най-добрите детски футболни обувки

Намирането на перфектния чифт детски футболни обувки никога не е лесно. Написахме тази статия, за да ви помогнем малко.

И така, децата ви са луди по футбол, нали? В днешно време това наистина не трябва да е изненада. Има мач по телевизията почти всяка вечер от седмицата, така че е съвсем естествено рано или късно децата да проявят интерес.

Разбира се, интересът към футбола със сигурност не е проблем. Всички сме луди от футболните облекла и артикули на R-Gol.com и там можете да намерите по нещо за всеки. Проблемите възникват само когато става дума за избор и закупуване на нов чифт детски футболни обувки.

Просто има толкова много опции. Различни марки, материали, видове повърхности, размери, цветове; виждате ли картината, трябва да отделите доста време, докато направите избора. И когато самите вие не сте много запалени по футбол, всички тези неща изглеждат като на чужд език, а ние не бихме ви упрекнали, че се чувствате малко претоварени или объркани и просто купувате най-евтиния чифт, който можете да намерите.

Въпреки това, ако очаквате от вашите синове или дъщери да се изявят на терена, тогава ще трябва да им намерите перфектния чифт детски футболни обувки, с които да играят.

Как да намерите най-добрите футболни обувки за деца

Независимо дали кратака са им по-широки, играят в определена позиция или предпочитат определен цвят, всички тези аспекти трябва да се имат в предвид, когато избирате перфектните детски футболни обувки. Разбира се, вие познавате детето си по-добре от всеки друг, така че просто трябва да помислите от какво се нуждае и какво харесва.

Ако те обичат да играят в позиция на нападател, тогава трябва да им изберете тези футболни обувки, които подпомагат успеваемостта на позиционирането на топката към головата врата; ако децата ви са невероятно бързи, тогава има леки футболни обувки, които им позволяват да спринтират комфортно. Въпреки това, ако те обичат да подават, тогава можете да намерите обувки, които също подобряват контрола на топката и точността. Накратко, има детски футболни обувки за всяка позиция и всеки футболен стил.

Много родители също се притесняват да намерят правилните размери, което е разбираемо, когато децата няма да спрат да растат и обувките стават скъпи за подмяна. Ако децата ви са между два размера, винаги препоръчваме да закупите следващия по големина размер, за да се чувстват комфортно в тях, вместо да се нуждаят от подмяна само след няколко месеца.

Какви са обозначенията за футболните обувки предначначени за различните типове повърхност?

Различните типове повърхности могат да причинят доста обърквания. С футболни обувки, с етикати като FG, SG, AG, TF и IC; ще ви бъде простено, ако се чудите какво, по всъщност, означават всички тези символи. Е, тези малки акроними са свързани с различните типове повърхности, тъй като големите марки вече предлагат футболни обувки за всички видове игрални повърхности.

FG = твърда основа. Средно големи пластмасови шипове, които се използват за по-твърди тревни повърхности в сухите месеци.

SG = мека земя. По-големи метални шпилки, които са идеални за тревни терени през по-студените месеци, задължително за мокри и кални условия.

AG = Изкуствена земя/трева. Малки, заоблени пластмасови шпилки, са идеални за деца, които играят на изкуствени повърхности (3G/4G).

TF = Astro turf. Неравна гумена подметка за осигуряване на сцепление върху повърхности на пясъчна астро трева, бетон или MUGA игрища.

IC = Закрит корт. Плоски, но захващащи гумени подметки за използване на закрити дървени/лакирани футболни игрища.

- реклама -