хороскоп, любов

Как да намерите вашата сродна душа с помощта на астрологията?

Намирането на вашата сродна душа е до голяма степен игра с числа: Колкото повече места посещавате и колкото повече хора срещате, толкова по-голяма е вероятността да се натъкнете на „този специален човек“, който търсите. И все пак Астрологията може да ви помогне да увеличите шансовете си да го намерите, като ви даде представа с кого сте съвместими и къде е много вероятно да откриете половинката си.

Прочетете хороскопа на сродните души, за да разберете с кой може да създадете трайна любов и стабилна връзка.

Овен

Непредсказуемостта на Водолея ще ви държи винаги на педал, като гарантира, че връзката ви никога няма да остарее. Потърсете тези свободолюбиви души в кафенета, на политически митинги или работещи за любимите си хуманитарни и благотворителни каузи.

Телец

Присъединете съм към някой финансов клуб, за да намерите едно от най-добрите попадения – Девите. Този знак на Земята е толкова пестелив, колкото и вие. Те също се интересуват от здравословен живот и фитнес. Така че, вашата квартална зала може да е подходящо място за откриване на представител на този зодиак. Тъй като те са склонни да бъдат срамежливи, ще трябва вие да направите първия ход.

Близнаци

Вашата сродна душа са Везните. Тези пробивни типове търсят интелектуална стимулация в книжните клубове, политически дебати и във висшето образование. Но също така им харесва да имат социален живот, който тече на пълно обороти, така че е също толкова вероятно да се натъкнете на един от тях на парти.

Рак

Вашият хармоничен партньор са мечтателните Риби. Тъй като и двамата сте водни знаци, вие приемате света чрез вашите емоции. Потърсете своите Риби край морския бряг, в книжарница или на място за медитация. Когато двамата разкриете активните си въображения, ще усетите незабавно щракване на душите си.

Лъв

За да намерите забавен Стрелец – вашият огнен партньор, се присъединете към туристически клуб или се регистрирайте за круиз. Тъй като и двамата обичате да излизате и да се срещате с нови хора, шансовете ви да се намерите са големи. Просто продължавайте да правите това, което ви идва естествено и в крайна сметка пътищата ви ще се пресекат рано или късно.

Дева

Вашият потенциален партньор е Телеца. Тези чувствени души са известни със своя префинен вкус, така че опитайте гурме клас за готвене или тестване на напитки в някоя винарска изба. Фермерските пазари също са любим за Телците, които са почитатели на вкусната храна. Те обичат да опитват и пробват всичко, особено когато „нещата“ са свежи.

Везни

При следващото откриване на галерия, на което сте поканени, оглеждайте се за най-ангажиращия събеседник. Това може да е вашата перфектна бъдеща половинка – бъбривите Близнаци. Застанете до тях и направете атрактивен коментар за събитието. Ако последва лекомислен разговор, това е вашия шанс да направите следващия си ход.

Скорпион

Потърсете своето съвпадение – Козирог в някой клуб по интереси. Той или тя ще бъде този, който работи на рецепцията и ще записва имената. Представете се и си разменете визитните картички. Използвайте тези ваши магнетични погледи, за да оставите незабравимо впечатление.

Стрелец

Когато сте на парти, потърсете човека, който винаги е в светлините на прожекторите. Това може да е вашата сродна душа – Лъвът, който обича да забавлява тълпите, където и да се намира. Те също се радват на децата и често участват в екскурзии, скаутски и училищни програми както със собствените си деца, така и с племенници и други близки малчугани.

Козирог

Ако вашият град има клуб за загадъчна вечер и ролеви игри, в които участниците се превъплъщават в различни герои и решават мистерии – можете да сте сигурни, че някои Скорпиони ще се появят наоколо. Те също обичат да ровят дълбоко в човешката психика, затова се опитайте да посещавате семинари или курсове за самоусъвършенстване, които изследват мистериите на душата.

Водолей

Има вероятност да откриете вашия Овен, който ръководи бизнес или групова дейност. Тъй като те са известни любители на спорта, особено що се отнася до приключенията, изследователските клубове са добри места да ги потърсите.

Риби

Раците са вашата водна половинка. Те обичат да стоят близо до дома, така че присъствайте на колкото се може повече квартални партита. Отидете на местно събитие във вашия град, като например коледен базар или запалването на елхата. Или опитайте да посещавате магазини втора употреба, където тези домашари обичат да търсят изгодни съкровища.

- реклама -