футбол

Как да накарате жените си да гледат Световното по футбол с вас

Вероятно едно от най-любимите неща на 99% от мъжете по света е да гледат Световното първенство по футбол с приятели и бира в ръка.

Ако по някаква случайност останете без редовната си мъжка компания или предпочитате да бъдете винаги до половинката си, но ви е скучно да гледате сам мача – ето няколко трика, с които да предизвикате нейното внимание към зеления терен и черно-бялата топка.

Подчертайте колко секси са футболистите

Дори и да сте малко ревниви, жертвата си заслужава. Половинката ви моментално ще фокусира вниманието си върху играчите – коя жена не обича да гледа атлетични мъже, повечето от които известни и неприлично богати.

Може да й разкажете някоя пикантна любовна афера около Неймар или Серхио Рамос. След като веднъж попадне в мрежите може да започнете да й разяснявате правилата на играта и с изненада не след дълго ще откриете, че си имате забавен събеседник, с който да коментирате мача.

Влезте в ролята на барман

Запалете жена ви или гаджето (а, може и любовницата) към футбола, като я примамите с любимата й напитка. Изстудете вино, а защо не и да приготвите някой любим нейн коктейл. Обяснете й, че го правите заради нея и за да гледате заедно мача. Пригответе хапки, шоколадови бонбони и плодове, с които допълнително да я подмамите пред телевизора. Бонус: Жените избягват да ядат чипс…заради калориите.

И не се цупете, че ще станете сервитьор – храна ще има и за вас. А, след мача може и да тя да ви направи щастлив…

Бъдете търпелив и намерете атрактивни начини да я научите на правилата

Ако залагате малки суми (или не толкова малки) на някой отбор, приобщете я към вълнението. Като й обещаете, че ако спечелите ще й купите чанта, червило или нови обеци. Или пък ще я заведете на вечеря. Така тя ще се вълнува наравно с вас и ще следи внимателно какво се случва на терена.

Спортувайте заедно с нея

Ако сте физически активни и започнете да тренирате заедно с нея, това ще ви нахъса още повече в спортно отношение. Предизвикайте вниманието й като обсъждате например в каква физическа форма са отделните футболисти и я попитайте как мисли, че може и вие да се сдобиете с плочки на корема като тези на Роналдо.

Направете я фенка на любимия ви отбор

Купете й шапка или й дайте стара ваша тениска, която й разрешете да си направи на късо потниче. Така ще я ентусиазирате за любимия ви тим и тя ще се почувства ваш партньор и в спортните ви страсти. Вероятно дори си нямате представа колко много ревнува нежната ви половинка, когато се събирате по мъжки да гледате мач…

Убедете я, че това е още един начин да прекарвате повече време заедно

Знаете, колко много държат жените на тези неща…Освен това, може да й обещаете, че след като тя полага усилия да гледа мача с вас, вие ще направите някаква жертва за нея. Като например ще чакате 20 минути пред Зара в мола, докато тя пробва дрехи.

Покажете й, че сте доволен, че гледате заедно играта, като я погалите по ръката или си поиграете с кичурче от косата й.

- реклама -