Жорди Кайседо, ЦСКА-София
Снимка: cska.bg

Агентът на Кайседо обвини ЦСКА-София в „лошо отношение“

Ернан Банато – агентът на нападателя на ЦСКА-София Жорди Кайседо – обвини червените в лошо отношение. Банато говори за радио „Сонорама“ в Еквадор. Преди дни ЦСКА-София обвини Кайседо и агентът му в „непрофесионално отношение“.

В последните седмици имаше доста спекулации за бъдещето на Кайседо. Твърди се, че той е искан от турския Бешикташ и мексиканския Тигрес. Споменавана цена е 4 млн. евро. Освен това Банато каза, че клаузата за откупуването му е 2.5 млн. евро. От ЦСКА-София заявиха, че така е нарушена тайната на договора.

„Жорди е добре, никога не е изчезвал. Клубът опитва да го постави в трудна ситуация. Кайседо пристигна в сряда, за да си извади виза за Австрия, но се оказа, че багажът му ще е при него едва в петък. Затова решихме да се срещнем в Истанбул, за да обсъдим положението му. Клубът прие това като неподчинение и излезе със заплахи за съд. Това е лошо отношение от страна на ЦСКА към играча“, твърди Банато пред „Сонорама“.

„Клубът няма право да регистрира нови играчи заради наложено от ФИФА наказание. Затова те не могат да говорят за професионализъм. В ЦСКА все повече се страхуват, че може да загубят Жорди и затова умишлено започнаха кампанията, която цели да опетни името му“, завършва той.

- реклама -