Кайли

Кайли Дженър двойно по-богата от сестра си Ким Кардашиян

Повече от 10 годни Ким Кардашиян се труди неуморно, за да бъде една от най-известните личности в света. Ежедневието й е запълнено освен със снимките на семейното риалити „Кeepig up with the Kardashians“ с редица фотосесии (много от които голи) и реклами. Освен това Ким има бизнеси със своя видео игра, с емотикони с нейния образ известни като Кимоджи, а напоследък лансира и своя линия парфюми.

Най-малката сестра от клана обаче слага в джоба си всичките си по-големи сестри. 20-годишната Кайли Дженър, която преди седмицата стана майка има двойно повече пари от всички във фамилията, при това взети заедно.

Кайли притежава 386 млн. долара и бизнес империя, която се оценява на 1 млрд.

За сравнение Ким Кардашиян има „само“ 175 млн. долара. Но, Кайли е натрупала своето богатство за по-малко от 2 години. Красавицата има своя козметична марка, която първоначално стартира само с червила, които обаче моментално се превърнаха в хит и всяко зареждане се изчерпваше за секунди.

В последствие Кайли разшири линията си и сега предлага цяла гама своя козметика. Бизнес анализаторите предвиждат империята й да продължи да се разраства стабилно през идните години. Самата тя сподели в наскорошно интервю, че всичко е започнало като хоби. „Никога не мисля колко ще спечеля от нещата, които правя. Това бе моя голяма страст и се оказах истинска късметлийка нещата да ми потръгнат“, категорична е Кайли.

Сестрите на Кайли са далеч по-бедни от нея – Клои Кардашиян има в банковата си сметка 40 млн., а Клоуи 35 млн. Кендал Дженър, която бе обявена за най-скъпо платения модел в света има „само“ 18 млн. Най-тънка е банковата сметка на единствения мъж в клана – братът Роб, който е спестил 5 млн. долара.

Голямата тайна остава състоянието на майка им Крис Дженър, която е менажер на всичките си 6 деца и прибира 20% от приходите на всяко от тях.

- реклама -