Йоргачевич

Йоргачевич: Трябва да сме спокойни срещу Марибор

Трябва да сме спокойни срещу Марибор. Това заяви вратарят на Левски Боян Рогачевич пред клубната телевизия, ден преди мача между двата отбора от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Първата среща в Словения завърши 0:0.

„Минаха няколко дни от първия двубой и се чувстваме нормално. Тренираме и предстоящата среща за нас е просто второ полувреме. Нищо не е решено, резултатът 0:0 може да донесе и напрежение. Ние обаче знаем какво трябва да правим – да бъдем спокойни, да мислим минута за минута и да не се хвърляме напред. Просто трябва да гледаме нашия отбор и да бъдем внимателни“, заяви Йоргачевич.

Той надъха по-младите футболисти в отбора и им каза, че няма от какво да се плашат.

„Това е един мач, това са просто 90 минути. Младите трябва да мислят само за това, което могат да направят за Левски. Ще има доста хора и стадионът ще бъде пълен, което е целта на футбола като цяло. Не бива да има напрежение, трябва да се отпуснем и да покажем качествата си“, коментира сърбинът.

Той благодари на феновете за подкрепата.

„В Словения се чувствахме като домакини и благодаря на феновете, че създадоха тази атмосфера. В София ще бъде същото, но умножено по десет“, завърши Йоргачевич.

- реклама -