Фандъкова

Йорданка Фандъкова: Цялата кампания на Манолова е с внушения, а не с решения на проблемите

„Цялата кампания г-жа Манолова направи с внушения, не ползвам контролиран вот, вълкът козина си мени, но козината не. София не може да се купи, няма как да се обясни разлика с почти 40 000 гласа с 300 гласа в една секция.“ Това заяви пред БТВ кандидатът на ГЕРБ/СДС за нов мандат Йорданка Фандъкова.

„Аз избори не купувам, четвърти път съм изправена пред хората в София. Човек не може да промени мисленето си и поведението си“, отсече Фандъкова.

Тя припомни, че през 2013 г. по фалшив сигнал на Манолова бе задействана прокуратурата и поясни, че явно нищо ново не могат да измислят тайните сценаристи на кандидата на БСП за кмет на София.

Изборите са важни за развитието на София. Миналата неделя беше избран общинският съвет. При 30 съветници от ГЕРБ през 2015 г., днес имаме 27 от коалицията ГЕРБ/СДС, нещо, което отново остави ГЕРБ и СДС като първа политическа сила.

„За 10 г. управление, освен много свършена работа имаме и пропуски, и сериозни конкуренти имаше. Явявам се за подкрепата на хората. ГЕРБ спечели изборите в неделя като листа за общински съветници, оттук нататък очаквам хората да подкрепят развитието на града. София няма време за губене“, подчерта Фандъкова.

Търся винаги подкрепа за проектите и развитието на града, постове не раздавам.

Ясно заявих, че ще проведа разговори с партиите от дясно. Не се пазаря, не съм отишла да раздавам постове и то на тайни места. Лидерите на Демократична България изразиха позицията си за балотажа и за общите идеи, по които можем да работим и след изборите.

 

- реклама -