Фандъкова

Йорданка Фандъкова: Ще си върша работата дотогава, докогато законът ми дава това право

Кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че не възнамерява да излиза в отпуск, защото в столицата има още доста задачи за изпълняване. ,,Аз ще си върша работата дотогава, докогато законът ми дава това право“, категорична беше тя в сутрешния блок на Нова ТВ .

„Много хора говорят, че тази кампания ще бъде на живот и смърт, но за мен това никога не е било така, а да се представят нови идеи и проекти. Това ще е битка за власт.“, заяви Фандъкова.

,,За мен е важно да имам възможност да разговарям с хората. За десет години успяхме да заменим един задачи с други. Виждате, че София се развива и променя с бързи темпове.  Работата за града ни трябва да продължава. Приоритетите се сменят, трябва да има нови идеи, а те идват с нови хора, които да ги създават и реализират“, добави още столичният градоначалник.

,,Имаме много натрупани проблеми през годините, с които се опитваме да се преборим. Трудна е битката, защото и лобитата са големи. Имаме идеи и ще продължим да се борим, за да подредим града“, заяви тя по отношение на презастрояването на София.

,,Хората да решат в каква София искат да живеят. Аз ще изляза с решителност и отговорност“, заяви още Фандъкова.

- реклама -