близнак, близначка, близнаци

Известни личности, за които не знаете, че имат близнаци

От смешните герои на анимацията „Аз, проклетникът“ 1 и 2, и се стигне до близначките Олсън, станали прочути още като деца, има доста двойки близнаци, които са много популярни в света на шоу бизнеса.

Но има и такива, които предпочитат да стоят в сянката на по-известните си роднини и не се афишират по никакъв начин.

Ето някои от „половинките“ на знаменитости, за които почти никой не знае:

Скарлет и Хънтър Йохансон

Скарлет Йохансон е едно от най-разпознаваемите лица на Холивуд“.

Но тя има и значително по-висок брат близнак на име Хънтър, който често се появява до нея на червения килим.

Той прекарва времето си в работа с благотворителни организации и подпомагане на политически кампании – а през 2008 г. помогна за избирането на президента Обама.

Вин Дизел и Пол Винс

Малко хора знаят, че Вин Дизел (чието истинско име е Марк Синклер Винсент) има двуяйчен брат близнак, който също е в индустрията със забавленията.

Пол Винсент обикновено остава извън светлината на прожекторите, но през 2013 г. Дизел публикува в интернет снимка на брат си близнак с покойния Пол Уокър, бившият му партньор в „Бързи и Яростни“, с надпис: „Двамата Пол“.

Кийфър и Рейчъл Съдърланд

Кийфер Съдърланд е впечатляващ човек. Както недвусмислено доказа неговата най-известна роля, той може да издържи цели 24 часа, без да се храни, да спи или да отиде до банята.

Но едно по-малко известно нещо за актьора е, че той има сестра близначка, която се казва Рейчъл, и която работи като отговорен пост-продуцент.

Аштън и Майкъл Къчър

Аштън Къчър е един от най-желаните звезди в Холивуд. Но малко известен факт за него е, че има брат-близнак на име Майкъл.

Майкъл живее с от малък с диагноза церебрална парализа, а на 13 години му е направена трансплантация на сърце.

„Брат ми се роди с церебрална парализа и ме научи, че да обичаш хората не е избор и че хората всъщност не са създадени равни“, обясни актьорът наскоро.

„Всички сме създадени невероятно неравностойни един към друг, във възможностите си и какво можем да направим и как мислим и какво виждаме. Но всички имаме равен капацитет да се обичаме един друг“, заяви Аштън.

Линда и Лесли Хамилтън

Помните ли онази сцена в Терминатор 2, когато зловещият робот от бъдещето T1000 се превърна в клонинг на Сара Конър? Той се опита да примами и убие сина й, но в последния момент беше спрян от истинската Сара Конър, която се появи и оправи всичко.

Може би сте мислили, че това е направено с помощта на технологиите. Всъщност сестрата близначка на Линда Хамилтън – Лесли се появява на екрана за сцената.

Обикновено, когато холивудски сценарий изисква някой, който изглежда точно като вас, да се появи едновременно на екрана, се използват специални ефекти.

Актьори, които изглеждат, че имат близнак на екрана, но всъщност са били подпомогнати от някои техники за пост-продукция, включват Лиза Кудроу, която играе Фийби и Урсула в „Приятели“, и Арми Хамър, който изигра близнаците на Уинкълвос в „Социалната мрежа“.

Рами и Сами Малек

Носителят на Оскар за превъплъщението си във Фреди Меркюри – Реми Малек не се нуждае от представяне. Ще кажем само, че е само на 38 година, а вече има впечатляваща колекция от награди за постижение в киното и телевизията.

Това, което почти никой не споменава за него е, че има брат близнак на име Сами, който работи в Лос Анджелис като учител.

- реклама -