Известни личности

Известни личности в подкрепа на ваксинацията в мрежата. Вижте кои

Известни личности от политиката, медиите и изкуството се обявиха в подкрепа на ваксините срещу коронавирус. Те използваха профилите си в социалните мрежи, за да заявят, че планират да се ваксинират.

Популярният журналист от БНТ Иво Никодимов сложи на профилната си снимка във Фейсбук логото на кампанията за ваксиниране.

В подкрепа на ваксините се обяви и известния български дипломат и бивш министър Николай Младенов. Ето какво сподели той: „Днес си сложих #рамка на снимката във Facebook, че ще си сложа #ваксина срещу Ковид 19. Разбира се приоритетът трябва да бъде на хората на първа линия— доктори, медицински сестри, учители, полицай, както и най-рисковите контингенти— възрастните хора, нашите родители и хронично болните. С голяма изненада открих обаче, че ако искам да си сложа рамка със същото съдържние на български език, единствената ми опция е да кажа, че НЯМА да си сложа ваксина… странно, нали? Обръщам се с #молба към всички във Facebook, който знаят как се правят тези неща— нека да помогнат като направят рамка в ПОДКРЕПА на ваксинирането срещу #COVID19.“

Журналистът и отличен анализатор на процесите в Близкия изток Мохамед Халаф също е сред хората, които се обявиха „за“ ковид-ваксинациите.

Известният български тенор Ивайло Михайлов също обяви, че ще се ваксинира срещу коронавирус.

- реклама -